Life

Obiectul de care nu se desprinde Romanița Iovan: ”Indiferent unde mă duc”

Romanița Iovan, talisman noroc. Care este obiectul cu care nu pleacă niciodată de acasă. Vedeta l-a dezvăluit abia acum.
20.12.2022 | 18:23
Obiectul de care nu se desprinde Romanita Iovan Indiferent unde ma duc
Romanița Iovan, talisman noroc. Care este obiectul cu care nu pleacă niciodată de acasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Obiectul de care nu se desprinde celebra creatoare de modă. Femeia de afaceri în vârstă de 58 de ani a declarat că indiferent unde se duce este însoțită în permanență de acest lucru. Care este povestea acestuia.

Romanița Iovan, talisman noroc. Care este obiectul cu care nu pleacă niciodată de acasă

Romanița Iovan are mereu în geantă o cruciuliță pe care a primit-o în timpul unei vacanțe în Ierusalim. Designerul nu uită să o mute în poșeta pe care o folosește, fiind convinsă că îi poartă un mare noroc.

ADVERTISEMENT

Afacerista l-a primit de la mama unei fete pe care a ajutat-o. De asemenea, vedeta spune că merge frecvent la Mănăstirea Ghighiu, locul sfânt unde s-a căsătorit și unde a fost botezat fiul său și al regretatului Adrian Iovan.

„Am un talisman tot timpul în geantă, vi-l și arăt. Și, în momentul în care schimb geanta, îmi iau cu mine talismanul.

ADVERTISEMENT

Deci, indiferent unde mă duc, eu am cu mine acest talisman de la mama unei fete pe care eu am ajutat-o.

Este o cruciuliță de la Ierusalim, pe care o port cu mare drag, tocmai pentru că ea este din Țara Sfântă”, a dezvăluit Romanița Iovan pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Romanița Iovan, relație specială cu fiul său, Albert

Romanița Iovan, relație specială cu fiul său, Albert. Cei doi se înțeleg foarte bine, creatoarea de modă precizând că adolescentul este cel care o „ține în priză”, deși fac parte din două generații complet diferite.

Băiatul este prezent în viața vedetei în fiecare zi și o înțelege pe mama sa, la fel și designerul, care își încurajează copilul în toate pasiunile pe care le are. Mai exact, fiul regretatului pilot este pasionat de mașini și raliuri.

ADVERTISEMENT

De mai bine de doi ani participă la curse și câștigă premii, încă un motiv de mândrie pentru mama sa. Romanița Iovan spune că adolescentul se interesează și când vine vorba de modă și de hainele pe care le poartă vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: