Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Observația lui Ivanovici despre noul trend din SuperLiga. „Italienii au știința jocului”

După ultimele două etape din SuperLigă, Horia Ivanovici a tras concluziile. El crede că echipele care au avut prestații bune în această etapă au avut un lucru în comun.
17.11.2023 | 07:00
Observatia lui Ivanovici despre noul trend din SuperLiga Italienii au stiinta jocului
Horia Ivanovici , mesaj despre antrenorii italieni din prima ligă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI, moderatorul FANARIK SUPERLIGA, a analizat prestația echipelor din ultimele etape de campionat. El crede că formațiile ce sunt în formă au un atu important.

HORIA IVANOVICI, concluzie după ultimele etape de campionat

Moderatorul celei mai tari emisiuni din fotbalul românesc crede că antrenorii italieni au știința jocului și știu să gestioneze jocul echipelor importante.

ADVERTISEMENT

El spune că Rapid și CFR Cluj, echipe aflate pe podium, sunt cele mai în formă echipe din campionat. Aceste două echipe au un lucru important în comun: antrenor italian.

De asemenea, acesta spune și că FCU Craiova are o schimbare de atitudine după ce la echipă a fost numit italianul Giovanni Costantino.

ADVERTISEMENT

Nu e nimic întâmplător în viața asta, mai ales în fotbal. Rapid cu antrenor italian confirmă, CFR cu antrenor italian, Mandorlini, confirmă.

Nu pot să nu observ o schimbare în jocul lui FCU Craiova de când au antrenor italian, este parcă o echipă mai organizată, nu spun că Giovanni a schimbat tot, dar pare o echipă mai așezată, e un plus.

ADVERTISEMENT

Antrenorii italieni au știința jocului, nu întâmplător, aceste echipe, în ultimele două etape, sunt protagonistele, Rapid, CFR și FCU Craiova. Fac și eu o analiză. Poate că Bergodi este un atu decisiv în lupta pentru titlu cu FCSB.

Eu vorbesc de ceea ce se întâmplă acum, nu de ceea ce a fost acum cinci ani”, a fost observația făcută de moderatorul FANATIK SUPERLIGA, HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Din 2002 până în prezent, 11 antrenori italieni au ajuns în prima ligă a României. Cristiano Bergodi este antrenorul cu cele mai multe meciuri, 200, la nouă echipe.

Este urmat de Nicolo Napoli (4 cluburi, 191 meciuri), Walter Zenga (3 echipe, 44 de meciuri), Devis Mangia (Universitatea Craiova, 52 de meciuri), Andrea Mandorlini (CFR Cluj, 42 de meciuri), Dario Bonetti (Două cluburi, 43 de meciuri), Roberto Landi (Progresul București, 20 de meciuri), Maurizio Trombetta (două cluburi, 17 meciuri), Massimo Pedrazzini (FCSB, 8 meciuri), Giuseppe Giannini (FC Argeș, 10 meciuri) și Giovanni Costantino (FCU Craiova, trei meciuri).

HORIA IVANOVICI te așteaptă în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la cea mai tare emisiune de sport din România: FANATIK SUPERLIGA, ce poate fi urmărită LIVE doar pe FANATIK.RO. Reluarea emisiunii este în fiecare zi de emisie, de la ora 17:30, în premieră pe Facebook și Youtube.

Horia Ivanovici, discurs despre antrenorii italieni

ADVERTISEMENT