Sport

Octavian Popescu, cifre dezastruoase în FCSB – Anderlecht 0-0! Capitolul unde a fost cel mai slab jucător de pe teren

Octavian Popescu a avut o nouă prestaţie modestă, cu cifre dezastruoase în FCSB - Anderlecht 0-0. Capitolul care îl face unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.
16.09.2022 | 00:41
Octavian Popescu cifre dezastruoase in FCSB  Anderlecht 00 Capitolul unde a fost cel mai slab jucator de pe teren
Ce notă a luat Octavian Popescu după FCSB - Anderlecht 0-0 (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu are parte de un sezon modest la FCSB şi a ajuns la cel de-al 16-lea meci fără gol marcat. În remiza cu Anderlecht, scor 0-0, mijlocaşul ofensiv de 19 ani a avut din nou o prestaţie dezamăgitoare şi a primit a doua cea mai slabă notă dintre titularii celor două echipe.

Ce notă a luat Octavian Popescu după FCSB – Anderlecht 0-0. Fantomă pe Arena Naţională

Nicolae Dică l-a păstrat pe Octavian Popescu, pe teren, până în minutul 90, când l-a schimbat cu Ianis Stoica, însă internaţionalul român a făcut un nou meci slab. Aplicaţia FotMob l-a notat cu 6,3, a doua cea mai mică notă, după ce Bogdan Rusu şi Lior Refaelov au primit 6,2.

ADVERTISEMENT

În cele 90 de minute, Octavian Popescu a ieşit în evidenţă cu numărul foarte mare de dueluri pierdute. Mijlocaşul ofensiv de 19 de ani a pierdut 9 dueluri, capitol unde a fost cel mai slab jucător de pe teren, în FCSB – Anderlecht 0-0.

Octavian Popescu a încercat 3 driblinguri contra jucătorilor de la Anderlecht, dar procentajul de reuşită a fost de 0%. Cu toate acestea, perla lui Gigi Becali a reuşit să câştige 5 dueluri şi a avut 2 şuturi, 1 blocat şi 1 peste spaţiul porţii.

ADVERTISEMENT

La capitolul pase precise, Octavian Popescu a puctat de 15 ori, 4 în propria jumătate şi 11 în jumătatea adversă. În 90 de minute, jucătorul de 19 ani a atins de 37 de ori mingi şi a avut 2 încrucişări precise.

Notele primit de jucătorii FCSB-ului după remiza cu Anderlecht

FCSB: Târnovanu (7,1) – Crețu (7,7), Dawa (7,1), Tamm (7,0), Pantea (7,1) – Oaidă (6,8), Edjouma (7,6), Olaru (7,7) – Miculescu (6,2), Rusu (6,5), Oct. Popescu (6,3)

ADVERTISEMENT

Au mai intrat pe teren: Compagno (6,1 / în locul lui Rusu), Cordea (6,2 / în locul lui Miculescu), Radunovic (6,8 / în locul lui Pantea), Haruţ (fără notă, a intrat în minutul 90 / în locul lui Olaru), I. Stoica (fără notă, a intrat în minutul 90 / în locul lui Oct. Popescu)

Darius Olaru, cel mai bun fotbalist din FCSB – Anderlecht 0-0

Darius Olaru, notat cu 7,7, a fost considerat cel mai bun fotbalist al meciului FCSB – Anderlecht 0-0. Mijlocaşul de 24 de ani a creat 3 ocazii în timpul partidei, cel mai bun index dintre jucătorii de pe teren. De altfel, din pasa acestuia, de peste 40 de metri, Andrei Cordea a fost pus într-o situaţie foarte bună, în minutul 78, când a ratat o ocazie imensă.

ADVERTISEMENT

În timpul celor 90 de minute, Darius Olaru a câştigat 4 dueluri şi a pierdut mingea o singură dată. De asemenea, mijlocaşul a reuşit să recupereze mingea în 10 ocazii.

Tot 7,7 a primit şi Vali Creţu, care a câştigat 7 dueluri, dar a şi pierdut 6 mingi. În plus, la fel ca Darius Olaru, fundaşul de bandă a stat bine la baloanele recuperate, unde a punctat de 6 ori. O notă bună a primit şi Malcom Edjouma, care a avut 8 dueluri câştigate în meciul cu Anderlecht.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT