Sport

Octavian Popescu vs. Florin Tănase, testul sincerității la echipa națională. Săgeți către Gigi Becali la capitolul lovituri libere: „Sunt obligat să-l las”. Video

Octavian Popescu și Florin Tănase au fost protagoniștii unui moment hilar în cantonamentul echipei naționale. Cele două staruri de la FCSB au avut de trecut „testul sincerității”.
22.03.2022 | 18:23
Octavian Popescu vs Florin Tanase testul sinceritatii la echipa nationala Sageti catre Gigi Becali la capitolul lovituri libere Sunt obligat sal las Video
Octavian Popescu, Florin Tanase, testul sinceritatii la echipa nationala. FOTO: captura FRF TV
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu (19 ani) și Florin Tănase (27 de ani) sunt singurii fotbaliști de la FCSB convocați de Edi Iordănescu la echipa națională pentru amicalele cu Grecia și Israel, prezența printre „tricolori” a „nouarului” fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK. Cei doi se distrează pe cinste în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde au fost supuși la „testul sincerității”.

Florin Tănase recunoaște: e obligat să-l lase pe Tavi Popescu să execute loviturile libere

Dacă pentru „Tase” convocarea la prima reprezentativă nu este o noutate (11 selecții, 1 gol), „Tavi” a fost selecționat în premieră, după patru prezențe la lotul de tineret.

ADVERTISEMENT

La „testul sincerității”, vedetele FCSB au fost întrebate cine bate cel mai bine loviturile libere, cine are cele mai bune tackling-uri, cine este un fotbalist de picior stâng mai bun, cine este mai rapid sau cine ar fi putut deveni un goalkeeper mai bun.

La întrebarea „Cine dă mai des vinclu dintr-o lovitură liberă de la 16 metri?”, amândoi au căzut de acord că Popescu este superior, Tănase neratând ocazia să arunce o mică ironie la adresa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Sunt obligat!”, a spus, râzând, căpitanul celor de la FCSB, după ce patronul roș-albaștrilor a dat ordin la echipă ca toate loviturile libere să fie executate de fotbalistul în vârstă de 19 ani.

Ordinul dat de Gigi Becali

Becali a luat foc după meciul pierdut de FCSB în sezonul regulat, scor 0-2, cu Farul Constanța, când Florinel Coman a luat mingea să bată o lovitură liberă, deși indicațiile erau altele.

ADVERTISEMENT

„L-am rugat pe Petrea, am zis că am un jucător pe care trebuie să iau bani și i-am zis să-l lase pe Tavi Popescu să bată lovituri libere din stânga. Eu am spus, eu am auzit.

Dacă eu spun să bată Tavi Popescu, el trebuie să bată. L-am sunat și pe Tănase, i-am zis ‘băi, ia mingea și i-o dai lui Tavi Popescu’.

ADVERTISEMENT

Dar ce-l interesează pe el dacă are 30.000 de pe lună?”, a declara Gigi Becali, la Digi Sport, după FCSB – Farul 0-2.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,25 este cota pentru „2 solist” la meciul România – Grecia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT