Sport

Octavian Popescu i-a luat exemplul lui Florinel Coman: „Și-a luat mental coach, dar se uită prin el!”

Octavian Popescu i-a luat exemplul lui Florinel Coman și începe să îi calce pe urme șeptarului de la FCSB, așa cum își dorește și Gigi Becali.
19.04.2024 | 08:46
Octavian Popescu ia luat exemplul lui Florinel Coman Sia luat mental coach dar se uita prin el
Octavian Popescu îi calcă pe urme lui Florinel Coman. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și-a dorit ca Octavian Popescu să îi ia exemplul lui Florinel Coman. Se pare că dorința patronului se împlinește. Tavi și-a luat și el un mental coach și începe procesul de schimbare.

Octavian Popescu i-a luat exemplul lui Florinel Coman: „Și-a luat mental coach, dar se uită prin el!”

La SPOTLIGHT SUPERLIGA, Alin Grigore a mărturisit că Octavian Popescu i-a luat exemplul lui Florinel Coman și are acum un mental coach. Gazda noului show de pe FANATIK.RO susține, însă, că Tavi nu ia, încă, foarte în serios această schimbare.

ADVERTISEMENT

“Tavi Popescu și-a luat și el mental coach de curând. Doar că atunci când merge la mental coach, din ce știu eu, mai mult se uită prin mental coach. Mie îmi plăcea foarte mult de el.

Are un talent fantastic, dar dacă nu va lua exemplul lui Florinel Coman, să facă ceva cu viața lui… e greu. E foarte important faptul că Florinel Coman este cu iubita sau soția sa de la 14 ani, iar copilul i-a schimbat viața”, a spus Alin Grigore, la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Sfatul lui Răchită pentru Tavi Popescu

Vivi Răchită îl sfătuiește pe Tavi Popescu să îi calce pe urme lui Florinel Coman, acum că Gigi Becali vrea ca puștiul de 21 de ani să îi ia locul șeptarului după plecarea de la FCSB.

Analistul FANATIK susține că fotbalul este mult mai greu acum și că nu mai merge să joace doar din talent. Răchită susține că Popescu ar trebuie să pună mai multă masă musculară, dacă vrea să evolueze la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

“Tavi Popescu trebuie să pună masă musculară pe el, altfel nu se va putea bate cu nimeni. Trebuie să se uite la jucătorii care au plecat în Italia. Cum a fost Ianis.

Cum arăta când a plecat acolo și cum arăta când s-a întors, ce masă musculară făcuse. Nu mai poți doar din talent. Era Dobrin pe vremuri doar talent. 

ADVERTISEMENT

Acum, fotbalul este atât de bine tacticizat că mereu va câștiga echipa care are unul sau doi jucători care pot destabiliza adversarii.

Se închid culoarele și doar jucătorii speciali pot face diferența. A zis Gigi că George (n.r. Tavi Popescu) este cel care îi va lua locul lui Coman la FCSB, așa trebuie”, a spus Vivi Răchită, la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

Octavian Popescu îi calcă pe urme lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT