News

Oficial din sportul românesc, dezgustat de vacanța de la Marea Neagră. „Toxinfecție alimentară, 13 ore în trafic, prețuri mai mari ca în Dubai”

Experiență „de neuitat” pentru un oficial din sportul românesc care și-a petrecut vacanța la Marea Neagră. Unul dintre copiii săi a ajuns la urgențe.
21.08.2021 | 19:40
Oficial din sportul romanesc dezgustat de vacanta de la Marea Neagra Toxinfectie alimentara 13 ore in trafic preturi mai mari ca in Dubai
Oficial din sportul românesc, dezgustat de vacanța de la Marea Neagră. „Toxinfecție alimentară, 13 ore în trafic, prețuri mai mari ca în Dubai”. Sursa foto: ziuadeconstanta.ro
ADVERTISEMENT

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, critică dur, într-o postare pe Facebook, condițiile de pe litoralul românesc.

Acesta susține că prețurile sunt mai mari decât în Dubai, Miami sau Nisa. În urma vacanței de pe litoralul românesc, soția și cei trei copii ai lui Toncean s-au întors acasă cu enterocolită, unul dintre copii fiind nevoit să meargă la urgențe.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am imaginat că după 30 de ani de la Revoluție, nu doar că România nu s-a dezvoltat atât de mult pe cât ar fi fost normal, ci, în unele aspecte, chiar am regresat”, a precizat Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, pe Facebook.

Oficial din sportul românesc critică dur condițiile de la Marea Neagră: „Pe lângă faptul că mâncarea este scumpă, mai este și proastă”

„Toxinfecție alimentară, 13 ore în trafic, prețuri mai mari ca în Dubai și multă gălăgie. Asta a fost experiența noastră pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT

Am călătorit mult, dar nicăieri, nici măcar în Dubai, Miami sau Nisa nu am găsit prețuri la fel de mari ca pe litoralul românesc. Și asta nu este principala problemă.

Pe lângă faptul că mâncarea este scumpă, mai este și proastă. Cei 3 copii, dar și soția, s-au întors acasă cu enterocolită. Cu băiatul am ajuns chiar la urgență, pentru perfuzii, din cazua vărsăturilor repetate.

ADVERTISEMENT

Pe plajă am fost deranjați în continuu de vânzătorii ambulanți. Nu puteai să te odihnești 30 de minute, fără să apară lângă tine un samsar care urla pentru a-și promova covrigii, porumbul, nămolul sau pozele cu ponei.

Colac peste pupăză, la întoarcere am stat 13 ORE în trafic, pentru a parcurge 600 de kilometri”, a scris Președintele Federației Române de Culturism și Fitnes.

ADVERTISEMENT

Oficial din sportul românesc, deranjat de vacanța de pe litoral. „După 30 de ani de la Revoluție am regresat”

„Nu mi-am imaginat că după 30 de ani de la Revoluție, nu doar că România nu s-a dezvoltat atât de mult pe cât ar fi fost normal, ci, în unele aspecte, chiar am regresat.

Este inadmisibil să petreci 2 zile din concediu pe drum, pentru a ajunge la mare!
Este inadmisibil să te întorci din concediu bolnav, din cauza lipsei controalelor!
Este inadmisibil ca plaja să fie plină de comercianți ilegali!

Este inadmisibil să cheltui mai mult pe un concediu la Marea Neagră, decât pentru un sejur de 7 nopți, cu zbor inclus, în Maldive!”, se arată în postarea lui Gabriel Toncean.

ADVERTISEMENT
Tags: