Fotbal intern

Oficialii de la Mediaș s-au enervat: “Teja are doar un acord verbal. Ni se racolează jucătorii”

27.12.2018 | 22:16
Oficialii de la Medias sau enervat Teja are doar un acord verbal Ni se racoleaza jucatorii
ADVERTISEMENT

Anunțul oficial că Mihai Teja este noul antrenor de la FCSB i-a deranjat pe cei de la Gaz Metan, care spun că tehnicianul se află în continuare sub contract cu gruparea din Mediaș.

Ioan Mărginean, președintele clubului Gaz Metan, spune că Teja a primit din partea sa doar un acord verbal, însă nimic nu este oficial în privința plecării sale de la Gaz Metan. Mai mult, medieșenii îl atacă în termeni duri pe Gigi Becali. Nici Teja nu a scăpat de acuzele celor de la Gaz Metan.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la Mediaș s-au enervat

“Nu există niciun act de reziliere, n-am apucat să facem acte. Cei de la FCSB ne-au luat pe nepregătite și ceea ce pot să vă spun e că Teja a avut doar un acord verbal din partea noastră.

În plus, mi se racolează jucatori. Nu mi se pare normal cum suntem tratați! N-am avem nici măcar o hârtie scrisă de la FCSB. Acel om credincios e din altă lume, iar eu nu vreau să intru în jocul acesta. Pe mine mă caracterizează munca. O sa mă fac mai al dracului! Noi de acum tacem și facem” – a spus Ioan Mărgiean pentru realitateasportiva.net.

ADVERTISEMENT

Cu Mihai Teja pe banca tehnică, Gaz Metan a stat o bună parte din sezon în primele patru clasate. Totuși, din cauza unui program dificil, echipa a ieșit în afara locurilor de play-off la final de an. Nici FCSB nu se află într-o postură grozavă. Eliminată din Europa League, dar și din Cupa României, FCSB a rămas la patru puncte în urma celor de la CFR Cluj după înfrângerea suferită în meciul direct pe Arena Națională.

Mihai Teja i-a spus lui Gigi Becali că își dorește doi jucători de la Gaz Metan, pe Ivanov și pe Fofana. Totuși, transferul lui Fofana are șanse mici de a se realiza.

ADVERTISEMENT