Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oficialii lui Dinamo se bucură de revenirea Botoşaniului: „Toată lumea se considera cu 3 puncte în plus!”

Reacție surprinzătoare din partea conducerii lui Dinamo. Revenirea lui FC Botoșani e văzută cu ochi buni în Ștefan cel Mare.
22.02.2024 | 13:13
Oficialii lui Dinamo se bucura de revenirea Botosaniului Toata lumea se considera cu 3 puncte in plus
Oficialii lui Dinamo se bucură de revenirea Botoşaniului: „Toată lumea se considera cu 3 puncte în plus!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo aplaudă revenirea de formă a lui FC Botoșani, chiar dacă cele două echipe sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. După etapa a 26-a, cele două formații au făcut schimb de locuri în SuperLiga.

Conducerea lui Dinamo despre lupta cu FC Botoșani pentru evitarea retrogradării

Dinamo i-a cedat rolul de „lanternă roșie” lui FC Botoșani. „Câinii roșii” au învins-o pe Oțelul cu 3-1 și au urcat pe locul 15, cu 22 de puncte, două mai multe decât gruparea din Moldova. Echipa lui Bogdan Andone a scăpat în prelungiri două puncte, ce a fost egalată în prelungiri de Universitatea Craiova și meciul s-a terminat 2-2.

ADVERTISEMENT

Roș-albii au legat două victorii, 2-0 cu Farul și 3-1 cu Oțelul, iar acum se pregătesc de o nouă deplasare dificilă. Fotbaliștii lui Kopic joacă în Gruia, vineri, de la ora 20:00, contra lui CFR Cluj. „Un meci foarte greu, o echipă foarte foarte puternică fizic.

Va fi foarte greu, dar ce m-a bucurat pe mine în astea două meciuri e că în astea două meciuri am văzut în ochii jucătorilor că încep să creadă, că încep să creadă în filozofia lui mister, să creadă în ceea ce vedem și noi de cel puțin o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Dacă menținem ritmul ăsta cu un joc foarte compact, cu o echipă care să se ajute, să fim o familie, avem șansele noastre. Dar important e ca noi să adunăm puncte, să fim pregătiți pentru play-out și în meciurile decisive să fim determinați.

Cred că avem calitatea și valoarea să fim determinați”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE, pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Nu știam dacă anumite meciuri sunt ok sau nu”

FC Botoșani a scăpat printre degete patru puncte. Moldovenii au făcut 2-2 cu UTA și cu Universitatea Craiovei, după ce au fost egalați în minutele de prelungiri. Urmează un meci extrem de greu pentru botoșăneni. Duminică, 25 februarie, de la ora 20:00, au meci pe Național Arena, cu FCSB.

(n.r. – v-ați bucurat în min. 95 când a fost egalată Botoșani?) Nu, n-am văzut finalul. Am văzut că a fost 2-2. Pe mine mă bucură că Botoșani joacă fotbal, că rămâne în această cursă și face această cursă mult mai corectă și mai dinamică. Dacă Botoșani ar fi fost răpusă și abandona cursa, din punctul meu de vedere era o pierde pentru finalul de campionat.

ADVERTISEMENT

Toată lumea se considera cu 3 puncte în plus și nu știam dacă anumite meciuri sunt ok sau nu”, a adăugat președintele lui Dinamo.

Andrei Nicolescu, dupa Dinamo - Otelul 3-1: “NU AM INTELES MANIERA DE ARBITRAJ”

ADVERTISEMENT