Sport

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, fluierați de fanii lui Galatasaray: „Dați-vă jos tricourile și plecați”

Galatasaray a pierdut un nou meci în campionatul Turciei, pe teren propriu, cu Giresunspor, 0-1, iar la finalul partidei Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău nu au scăpat de reproșurile fanilor.
08.01.2022 | 23:14
Olimpiu Morutan si Alexandru Cicaldau fluierati de fanii lui Galatasaray Dativa jos tricourile si plecati
Alexandru Cicâldău a fost unul dintre jucătorii fluierați de fanii lui Galatasaray. Sursa foto: Galatasary twitter
ADVERTISEMENT

Echipa la care evoluează românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, Galatasaray, a fost învinsă pe teren propriu, 0-1, de Giresunspor, în etapa a 20-a a SuperLiga Turciei, ajungând la al șaptelea eșec în actuala ediție de campionat.

Alexandru Cicâldău dă vina pe ghinion pentru înfrângerea din meciul cu Giresunspor

La finalul partidei, fanii lui Galatasaray i-au fluierat pe elevii lui Fatih Terim și au scandat „Dați-vă jos tricourile și plecați”, informează fanatik.com.tr. În timp ce tehnicianul le strângea mâinile jucătorilor în drum spre vestiare, cei din tribune au continuat să-și apostrofeze favoriții.

ADVERTISEMENT

Pe Mustafa Cengiz îl dor picioarele”, „Sunteți o dezamăgire pentru întregul club”, „Echipa să vină și să-și ceară scuze” sau „Nu vrem conducere necalificată” au fost alte câteva scandări auzite în tribune.

Unul dintre cei intervievați a fost românul Alexandru Cicâldău. „Îmi pare rău pentru această situație. Nu înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg de ce nu putem câștiga. Fanii noștri nu merită asta. Cred că adversarii au înscris la prima lor ocazie. Suntem foarte ghinioniști și nu putem înscrie”, a declarat el pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Galatasaray pune tunurile pe cei care ar trebui să marcheze

Fatih Terim era un car de nervi. Totuși, tehnicianul turc nu a dat vina pe cineva anume. „Nu este plăcut. Sincer, a fost ceva la care nu m-am așteptat. Ne-am obișnuit să primim gol înainte să ajungem la poartă sau să primim gol la prima ocazie.

Îmi pare rău, dar nu sunt obișnuit cu asta la Galatasaray. Unde sunt jucători tineri, sunt și suișuri și coborâșuri, dar întotdeauna sfârșim prost. Nu putem înscrie goluri ușoare. M-am săturat să tot spun asta. Jucătorii pe care îi numim marcatori sunt absenți. Au o problemă.

ADVERTISEMENT

Indiferent cu cine joacă, Galatasaray trebuie să câștige. Am început acest război știind de ce vom avea parte. Susțin acest proiect, îl protejez. Mergeam la vestiare când am auzit reacțiile din tribune.

M-am întors și i-am luat pe jucători unul câte unul. Nimeni nu merită așa ceva. Sunt alături de ei în momentele astea. Știu că sunt foarte supărați”, a declarat Fatih Terim la finalul partidei, conform fanatik.com.tr.

ADVERTISEMENT

Jucătorii nu merită cuvinte urâte, consideră Fatih Terim

Antrenorul Galatei a luat apărarea jucătorilor lui, spunând că sunt aceiași care reprezintă clubul în Europa. „Plângem în vestiar. Am spus asta încă din prima zi în care am devenit antrenor. Trebuie să fim concentrați înaintea meciului și să râdem după partidă.

Depinde de noi dacă după meci plângem sau râdem. Ei trebuie să își pună mâinile în cap și să se gândească la asta. Nu merită cuvintele urâte. Ei sunt cei care ne reprezintă în Europa și care ne vor duce sus.

Suporterii sunt supărați, dar nu ar trebui să insulte. Bineînțeles că nici eu nu sunt obișnuiți cu aceste rezultate. Avem parte de un sezon în care victoriile nu sunt suficiente”, a mai spus tehnicianul.

În urma acestui insucces, Galatasaray se află pe locul 10 în campionat, cu 27 de puncte, în timp ce Giresunspor a adunat 25 și se găsește pe poziția a 13-a. lider este Trabzonspor, care sâmbătă a obținut o nouă victorie, 1-0 acasă cu Malatyaspor, antrenată de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT