Life

Olivia Steer este vegetariană de ani buni, însă Andi Moisescu nu i-a putut urma exemplul. Ce mănâncă juratul de la Românii au talent

Deși Olivia Steer este vegetariană de mult timp, Andi Moisescu nu a putut avea același stil de viață. Ce mănâncă realizatorul TV.
07.03.2023 | 19:53
Olivia Steer este vegetariana de ani buni insa Andi Moisescu nu ia putut urma exemplul Ce mananca juratul de la Romanii au talent
Andi Moisescu și Olivia Steer a stiluri de viață diferite. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu nu poate avea același stil de viață ca cel al soției sale, Olivia Steer, care este vegetariană. Vedeta de la Pro TV a vorbit despre cum se menține în formă și ce alimente obișnuiește să continue.

Ce mănâncă Andi Moisescu, deși Olivia Steer este vegetariană. Stilul prezentatorului este total diferit

Realizatorul TV este împreună cu Olivia Steer de ani buni, însă stilurile de viață ale celor doi nu sunt chiar asemănătoare. Fosta prezentatoare TV a renunțat de mult timp la preparatele de proveniență animală și este raw-vegană. Andi Moisescu nu a putut spune nu cărnii sau produselor mai nesănătoase.

ADVERTISEMENT

Juratul de la Românii au talent nu are o dietă anume, dar încearcă să mănânce mai multe legume și fructe. Acesta face sport regulat și încearcă să ajungă la sală măcar o dată la două zile.

“Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani…mișcarea! Dacă nu aș face mișcare aș fi la altă categorie. Merg la sală, da, dar nu reușesc să ajung în fiecare zi, cam la două zile îmi iese.

ADVERTISEMENT

Olivia mănâncă raw-vegan, deci mai mult decât vegan. Sincer, încerc să mănânc și eu cât mai sănătos pe cât posibil… mai multe fructe, legume și cât mai multe crude, atunci când există, dar, în rest, mănânc ce mănâncă toată lumea”, a declarat Andi Moisescu pentru click.ro, în urmă cu ceva timp.

De asemenea, realizatorul TV are o pasiune pentru sailing și ar vrea să facă performanță în acest sport. Deși are 50 de ani, Andi Moisescu este o persoană foarte activă.

ADVERTISEMENT

Ce job a avut inițial Andi Moisescu

Andi Moisescu activează în televiziune de ani buni, iar de mai bine de trei decenii lucrează la Pro TV. Deși a terminat Facultatea de Matematică a Universității din București, juratul de la Românii au talent nu a continuat în acest domeniu.

De altfel, nici primul său job nu a avut legătură cu facultatea pe care a urmat-o. Inițial, acesta a lucrat ca vânzător de ziare la Piața Romană din București, iar mai târziu a ajuns să fie angajat la un post de radio.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a dezvăluit că a auzit despre anunțul de job la postul de radio respectiv. Nu a mers o zi să vândă ziare pentru a susține proba, iar în final a luat-o, alături de un alt băiat, din 50 de candidați.

Cu toate că nu a urmat o carieră în domeniu, Andi Moisescu a urmat și cursuri în domeniul pe care l-a studiat. Prezentatorul a predat matematică, dar numai în timpul facultății.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Tragedie la Hollywood. A murit un nume de referință
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Suprinzător ce a urmat
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși