Fotbal intern

Olteanul Neagoe nu-i dă Craiovei nicio şansă la titlu: „Când pierzi toate cele 5 jocuri cu FCSB şi CFR, e foarte greu să emiţi pretenţii!“

30.05.2020 | 16:59
Olteanul Neagoe nui da Craiovei nicio sansa la titlu Cand pierzi toate cele 5 jocuri cu FCSB si CFR e foarte greu sa emiti pretentii
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a jucat şi antrenat la Universitatea Craiova. Totuşi, el nu crede că formaţia sa de suflet are vreo şansă de a câştiga titlul de campioaă în Liga 1, pentru că pierde contra rivalelor.

Neagoe: „Cele mai mari şanse le are CFR, clar!“

Favorita olteanului la ridicarea trofeului este CFR Cluj. Trupa lui Dan Petrescu se află pe primul loc şi, mai mult, nu  pierdut nicio înfruntare cu principalele contracandidate.

ADVERTISEMENT

„Cele mai mari șanse la titlu le are CFR, clar! Sunt pe primul loc, până în acest moment. Nu au pierdut niciun joc contra Craiovei, nu au pierdut niciun joc contra FCSB-ului, deci e echipa cea mai puternică.

Teoretic, se poate întâmpla orice. Şi echipa de pe locul 6 are șanse să câștige campionatul. Dar e puțin probabil, pentru că, atât timp cât nu reușești să câștigi împotriva contracandidatelor, nu știu cum ai putea să câștigi campionatul.

ADVERTISEMENT

Până acum, Craiova a jucat de cinci ori cu cele două, de 3 ori cu FCSB, de două ori cu CFR, și a pierdut toate cele cinci jocuri, a marcat un singur gol și a primit 11. Atunci e foarte greu să emiți pretenții!“, a declarat Eugen Neagoe, pentru Telekomsport.

Universitatea Craiova a schimbat antrenorul în pauza provocată de coronavirus. În locul lui Corneliu Papură a fost adus Cristiano Bergodi, obiectivul acestuia fiind, conform declaraţiilor, titlul de campion în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ultimul campionat care a mers în Bănie a fost cel din sezonul 1990-1991, când pe banca oltenilor se afla Sorin Cârţu, actualul preşedinte al formaţiei Universitatea Craiova.

În acest sezon, trupa condusă acum de Bergodi se află pe locul al treilea, cu 26 de puncte. În faţă, sunt CFR Cluj – 30 de puncte – şi FCSB – 26 de puncte. Craiova a pierdut toate jocurile contra rivalelor: de două ori 0-2 contra ardelenilor, respectiv, 0-1, 0-2 şi 1-4 contra bucureştenilor. Universitatea a marcat în singurul meci de play-off.

ADVERTISEMENT

Primul joc al oltenilor după pandemie va fi pe teren propriu, împotriva lui FC Botoşani. Gazdele au câştigat 6 dintre cele 8 „directe“ de pe „Ion Oblemenco“, celelalte două fiind remize. CFR şi FCSB vor juca între ele, la Cluj.

ADVERTISEMENT