Sport

Oltenii, mesaj războinic înainte de UTA – Universitatea Craiova: „Vreau să vin fericit acasă”

Ionuț Stancu, antrenorul secund din staff-ul lui Ivaylo Petev, și Alex Mateiu își doresc să încheie anul 2023 cu trei puncte din UTA Arad - Universitatea Craiova.
19.12.2023 | 13:30
Oltenii mesaj razboinic inainte de UTA  Universitatea Craiova Vreau sa vin fericit acasa
„Alb-albaștrii” anunță înainte de UTA Arad - Universitatea Craiova: „Singurul obiectiv sunt cele trei puncte”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” merg cu gândul la victorie în deplasarea de la Cluj pentru confruntarea cu UTA Arad, care este programată miercuri, de la ora 17:30. Ionuț Stancu anunță că Universitatea Craiova ia în calcul doar câștigarea celor trei puncte în ultima partidă din 2023.

Ionuț Stancu anunță înainte de UTA Arad – Universitatea Craiova: „Singurul obiectiv este să câștigăm cele trei puncte, nu contează cum”

Anul fotbalistic 2023 este aproape de sfârșit pentru Universitatea Craiova, iar „alb-albaștrii” și doresc trei puncte pentru sărbători liniștite lângă familie. Ionuț Stancu a prefațat partida cu UTA Arad în lipsa lui Ivaylo Petev, după drama din familia sa anunțată de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Totuși, Ivaylo Petev va fi pe banca tehnică a Universității Craiova cu UTA Arad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Ionuț Stancu a trasat obiectivul oltenilor în deplasarea de la Cluj și anunță că gruparea din Bănie își dorește victorie și nimic altceva.

„Având în vedere că este ultimul meci din acest an este foarte important pentru noi să obținem cele trei puncte, să reușim să câștigăm pentru a fi mai aproape de obiectiv. UTA are un antrenor cu foarte mare experiență în campionatul intern, un antrenor care cunoaște foarte bine echipele adverse.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță ne-au analizat și el așa cum am făcut-o noi. Ne așteaptă un meci greu contra echipei din Arad, este o echipă de tradiție, cu suporteri, la fel ca și noi. Singurul obiectiv al nostru este să câștigăm cele trei puncte, nu contează cum vom face acest lucru printr-un joc spectaculos, printr-un joc pracmatic, doar trebuie să îndeplinim obiectivul.

Situația lotului este bună din punct de vedere fizic, jucătorii sunt apți și concentrați la meci. Multă sănătate, putere de muncă și la anul să fie aproape de noi, cum au fost în permenență”, a spus Ionuț Stancu.

ADVERTISEMENT

Alex Mateiu: „Mergem cu gândul de a câștiga. Mă interesează să vin fericit acasă”

Alex Mateiu a marcat golul victorie la ultima întâlnire cu UTA Arad din Cupa României Betano, iar mijlocașul își dorește încă un succes împotriva „Bătrânei Doamne”. Mijlocașul Universității Craiova speră ca oltenii să profite de momentele mai puțin bune din jocul arădenilor.

„Un meci dificil, tot timpul am avut meciuri grele cu UTA la ei acasă. Sperăm să facem un joc bun și să încheiem anul cu o victorie. Este o stare foarte bună, ne place cum lucrează. Sperăm să fim cu toții sănătoși și cu siguranță vom merge mult mai bine de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Știm cu toții că UTA este o echipă arțâgoasă, puternică care nu se lasă bătută. Au și ei momentele lor slabe și cu siguranță vom analiza zilele astea și vom merge cu gândul de a câștiga. Mă interesează să vin fericit acasă”, a declarat Alex Mateiu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,00 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad - Universitatea Craiova