Fotbal international

Omar Colley, fundașul Sampdoriei, primul fotbalist vindecat de coronavirus: ”Eu și familia mea nu mai avem această boală!”

15.03.2020 | 21:30
Omar Colley fundasul Sampdoriei primul fotbalist vindecat de coronavirus Eu si familia mea nu mai avem aceasta boala
ADVERTISEMENT

Omar Colley, apărătorul de 27 de ani al Sampdoriei, este primul fotbalist din Europa care s-a vindecat de coronavirus. Într-un mesaj video postat pe pagina personală de Instagram, Colley anunță că atât el cât și familia sa au fost testați din nou și rezultatul este unul negativ.

Omar Colley e primul fotbalist vindecat de coronavirus: ”Eu și familia mea nu mai avem această boală!”

Gruparea de Serie A Sampdoria este echipa din Europa cel mai crunt lovită de epidemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de șapte componenți ai lotului lui Claudio Ranieri, Manolo Gabbiadini, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby, Fabio Depaoli, Omar Colley și Bartosz Bereszynski au fost depistați cu Covid-19.

Dintre cei de sus, pe lista celor bolnavi au mai rămas șase, întrucât Omar Colley s-a vindecat, devenind astfel primul fotbalist care scapă de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de 27 de ani din Gambia a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram, acolo unde printre altele, a mai spus că și familia sa a scăpat de acest virus periculos.

 

View this post on Instagram

 

Cari famigliari, amici e fan, Grazie per i vostri messaggi e la vostra preoccupazione nei miei confronti. Ho eseguito un esame al sangue e ai polmoni giovedì 12 marzo 2020 e i risultati erano negativi. Venerdì 13 marzo 2020 ho rifatto un altro test nasale ma i risultati erano incerti. Posso quindi confermare che io e la mia famiglia siamo sani e salvi dal Corona Virus. Ringrazio la Sampdoria per l’aiuto e il supporto che abbiamo ricevuto e che continuiamo a ricevere. Prego per i malati e auguro loro una pronta guarigione. Il mio cuore va anche a tutti i coraggiosi medici, infermieri ed esperti in medicina che lavorano giorno e notte per combattere il virus. #stateacasa #statebene Omar Colley

A post shared by Omar Colley (@ocolley15) on


”Dragă familie, prieteni și fani. Vă mulțumesc pentru mesajele voastre și pentru gândurile bune. Am făcut un test de sânge și plămâni joi, 12 martie 2020, iar rezultatele au fost negative.

ADVERTISEMENT

Vineri, 13 martie 2020, am făcut un alt test nazal, dar rezultatele au fost la fel. Prin urmare, pot confirma că familia mea și cu mine suntem în siguranță de Virusul Corona. Mulțumesc Sampdoria pentru ajutorul și sprijinul pe care l-am primit și continuăm să îl primim.”, a scris Colley pe pagina de socializare.

Serie A, campionatul cel mai crunt lovit de coronavirus

Prima ligă din Italia, Serie A, este întrecerea cel mai crunt lovită de epidemia de coronavirus. În afară de cei șase jucătoru de la Sampdoria, alți sportivi din campionat au fost depistați pozitiv.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, Fiorentina a anunţat că jucătorii Patrick Cutrone, German Pezzella şi fizioterapeutul Stefano Dainelli au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus. Clubul a anunţat că sunt în stare bună şi au fost puşi în carantină.

ADVERTISEMENT