Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Omul care i-a scanat non-stop pe Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu la Madrid. „Nedespărțiți! Cel mai mare câștig al naționalei”

Mihai Stoichiță i-a scanat non-stop pe Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu în deplasarea de la Madrid. Cei doi mari antrenori au stat de vorbă cu Edi Iordănescu.
27.03.2024 | 19:36
Omul care ia scanat nonstop pe Mircea Lucescu si Anghel Iordanescu la Madrid Nedespartiti Cel mai mare castig al nationalei
Omul care i-a scanat non-stop pe Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu la Madrid. „Nedespărțiți! Cel mai mare câștig al naționalei”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu s-au deplasat împreună cu lotul „tricolorilor” la Madrid, iar Mihai Stoichiță i-a urmărit atent pe cei doi mari antrenori. Directorul FRF a dezvăluit și cum a reacționat „Il Luce” după înfrângerea cu Columbia.

Mihai Stoichiță i-a scanat non-stop pe Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu la Madrid. „Nedespărțiți! Cel mai mare câștig al naționalei”

Edi Iordănescu a avut un sprijin incredibil în Madrid din partea lui Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu. Legendarii antrenori români au discutat cu selecționerul României, iar prezența celor doi este văzută drept una benefică în interiorul FRF.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță i-a urmărit atent pe Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu la Madrid, iar directorul FRF a povestit cum s-au comportat pe parcursul șederii în Spania. Acesta a dezvăluit că „Il Luce” privește cu optimism viitorul „tricolorilor”.

„Au fost nedespărțiți și la masă și în avion. La meci au stat unul lângă altul. În dimineața meciului au stat retrași și de vorbă cu Edi. Am stat de vorbă cu Lucescu aseară foarte mult. Optimist pentru viitor și bineînțeles discutam asupra lucrurilor pe care trebuie să le îmbunătățim.

ADVERTISEMENT

În niciun caz nu a fost dezamăgit. Relația între acești trei oameni de fotbal mi s-a părut o simbioză în timp, se poate să fie cel mai mare câștig al naționalei”, a spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Andrei Vochin apără națională după Columbia – România 3-2

Andrei Vochin a sărit în apărarea naționalei după jocul modest cu Columbia la FANATIK SUPERLIGA. Consilierul lui Răzvan Burleanu a dezvăluit că Edi Iordănescu nu s-a gândit la rezultate, ci la evaluarea jucătorilor pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

„Noi știm mai multe din ceea ce a vrut Edi să facă din meciurile acestea două și atunci înțelegerea noastră este puțin diferită. Meciurile acestea erau meciuri în care să se testeze anumiți jucători pe anumite posturi. Echipa națională suferă pe anumite posturi și este un lucru evident. 

Pe poziția cu numărul 6 nu joacă niciunul la club. În afară de Screciu, nu joacă nimeni acea poziție. Nu trebuie să jucăm neapărat cu un număr 6, dar un mijlocaș defensiv tot trebuie să ai. La meciul cu Irlanda de Nord nu avem fundaș stânga. S-a încercat soluția cu Manea.

ADVERTISEMENT

Edi a încercat să dea minute tuturor jucătorilor care sunt în evaluare pentru a se face lotul de EURO. Au fost 29 de jucători la această acțiune, printre care 4 portari. Dacă pe lângă acești jucători îi adăugăm pe Screciu și pe Bancu, care fac parte din lot, dar au fost accidentați, vor fi 31. Din acești 31 trebuie să rămână 23. 

Adică 3 portari și 20 de jucători de câmp. Pentru a putea face acel lot trebuie să le dai minute jucătorilor. Nu poți să zici că un jucător nu poate să fie în lot dacă tu nu l-ai testat. În preliminarii au jucat 30 de jucători și nu poți să îi iei pe toți”, a spus Andrei Vochin.

Mihai Stoichiță i-a scanat non-stop pe Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu

ADVERTISEMENT