Sport

Omul care s-a implicat în aducerea lui Constantin Budescu de la FCSB la Sepsi: „A văzut la noi seriozitate!”. Exclusiv

Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre cum l-a convins pe Constantin Budescu să vină la formația covăsneană.
18.01.2022 | 07:24
Omul care sa implicat in aducerea lui Constantin Budescu de la FCSB la Sepsi A vazut la noi seriozitate Exclusiv
Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre cum l-a convins pe Constantin Budescu să vină la formația covăsneană
ADVERTISEMENT

Constantin Budescu (32 de ani) s-a despărțit de FCSB, la începutul acestui an. Mijlocașul a fost imediat contactat de Sepsi, care i-a pus pe masă un salariu lunar de 10.000 de euro, așa cum Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, a anunțat.

Attila Hadnagy, despre cum l-a convins pe Constantin Budescu să vină la Sepsi

Attila Hadnagy este omul, de la Sepsi, care a luat pentru prima dată legătura cu Budescu. Acesta susține că nu a fost greu să-l convingă pe „Magician” să vină la Sfântu Gheorghe, „cheia” transferului fiind seriozitatea de care dau dovadă oamenii de la Sepsi.

ADVERTISEMENT

Oficialul covăsnenilor spune că Budescu urmează să dea un răspuns în această după-amiază, în privința transferului său la Sepsi. Însă, lasă de înțeles că există șanse minime ca această mutare să nu se realizeze.

„Încă nu e nimic sigur, încă n-a venit. Se mai gândește. În mare, am vorbit cu el. A primit contractul, ne-am înțeles. Dar până nu semnează… se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

Nu era greu să-l conving, pentru că a văzut atmosfera când a jucat cu FCSB contra noastră. A fost aici, vede ce e la noi. E seriozitate, e un stadion nou, oameni serioși.

Budescu nu a apucat să vorbească cu Bergodi. Eu am vorbit cu Bergodi, care știe că e un jucător foarte bun, bine-venit. Azi, după-amiază, sigur o să ne dea un răspuns Budescu”, a declarat Attila Hadnagy, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, nemulțumit de „călcâiele” lui Constantin Budescu

Constantin Budescu revenise la FCSB în luna septembrie a anului trecut. Însă, Gigi Becali a decis să se despartă de mijlocașul adus cu mare fast, după numai patru luni.

Principalul motiv pentru care latifundiarul din Pipera a renunțat la Constantin Budescu au fost evoluțiile acestuia. Omul de afaceri s-a declarat nemulțumit în nenumărate rânduri de faptul că practică un joc superficial, plin de lovituri cu călcâiul.

ADVERTISEMENT

Totodată, patronul FCSB-ului i-a făcut „vânt” lui Budescu din cauza „salariului nabab” pe care acesta îl avea la formația roș-albastră. FANATIK a scris încă din luna septembrie că „Artistul” are o leafă lunară de 20.000 de euro.

Sepsi vrea să aducă și un fundaș croat

Covăsnenii vor să se întărească și în apărare. Laszlo Dioszegi, finanțatorul lui Sepsi, a declarat faptul că formația sa se află în negocieri avansate cu croații de la NK Osijek pentru împrumutul stoperului Slavko Bralic (29 de ani).

„L-am adus pe Tudorie, care, din păcate, a avut o accidentare. Acum a revenit la antrenamente.

Mai așteptăm un fundaș central. Trebuie să primim un răspuns de la Osijek, se numește Bralic jucătorul. Vrea să ni-l împrumute până la vară, iar, dacă o să fie ok, putem să și cumpărăm de la ei”, a spus Laszlo Dioszegi, la PRO X.

  • 1.3 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT