Sport

Dan Petrescu, învins de omul pe care vrea să îl transfere de la Rapid! A dat o pasă de gol și a jucat fără greșeală. Video

Dan Petrescu are motive să insiste pentru Alexandru Albu. Fotbalistul pe care tehnicianul CFR-ului și-l dorește cu orice preț în echipa lui a făcut un meci perfect împotriva campioanei.
17.10.2021 | 22:40
Dan Petrescu invins de omul pe care vrea sa il transfere de la Rapid A dat o pasa de gol si a jucat fara greseala Video
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la sfârșitul lunii septembrie, Alexandru Albu este unul dintre fotbaliștii pe care Dan Petrescu îi vrea cu orice preț la campioana CFR Cluj.

Mijlocașul Rapidului a avut o contribuție decisivă la primul gol pe care echipa lui l-a înscris în poarta ardelenilor, în meciul de la Mioveni, din etapa a 12-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu, jucătorul ideal pentru Dan Petrescu

Alexandru Albu este unul dintre cei mai buni fotbaliști din competiția internă, iar antrenorul campioanei CFR, un fanatic al cifrelor, știe că mijlocașul Rapidului este genul de jucător care se pliază perfect pe stilul său de joc.

Tehnicianul aflat la al treilea mandat pe banca ardelenilor a anunțat conducerea clubului că și-l dorește, iar oficialii feroviarilor clujeni trebuie să pregătească o ofertă de nerefuzat pentru fotbalistul de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

De altfel, vârsta reprezintă mai degrabă un atu pentru Albu care evoluează la Rapid sub formă de împrumut. Este bine cunoscut faptul că Dan Petrescu preferă jucătorii experimentați, în detrimentul tinerilor de perspectivă.

Cifrele InStat arată și ele extrem de bine pentru fotbalistul care a dat o pasă superbă la faza din care Bălan a deschis scorul în înfruntarea de la Mioveni, dintre Rapid și CFR 2-0.

ADVERTISEMENT

Alexandru Albu nu este doar un excelent mijlocaș, ci a arătat că are și veleități de marcator. Rapidistul are 4 reușite în cele 10 partide pe care le-a bifat în Liga 1 Casa Pariurilor în acest sezon.

Cu cine trebuie să negocieze CFR-iștii transferul lui Alexandru Albu

Mijlocașul de 28 de ani s-a integrat perfect în garnitura Rapidului, dar pentru un eventual transfer clujenii vor trebui să negocieze cu oficialii echipei de liga a doua, Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

De altfel, Alexandru Albu este un produs al clubului ilfovean pentru care a debutat în Liga 1 în sezonul 2014/2015.

Până să ajungă în Giulești, Albu a mai evoluat sub formă de împrumut la Academica Clinceni și UTA Arad.

Fotbalistul a debutat recent și sub ”tricolor”, în înfrângerea României, scor 1-2 la Hamburg, în preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor.

ADVERTISEMENT