Life

Culisele arestării lui Dan Diaconescu, la “Profeţiile lui Mitică”: „Miza e George Simion, președintele AUR!” Video exclusiv

Mitică Dragomir a vorbit despre cazul lui Dan Diaconescu. Ce legătură are liderul AUR cu arestarea fostului om de televiziune?
10.04.2023 | 16:20
Culisele arestarii lui Dan Diaconescu la Profetiile lui Mitica Miza e George Simion presedintele AUR Video exclusiv
Mitică Dragomir, dezvăluiri despre cazul lui Dan Diaconescu. Foto colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a vorbit despre cazul lui Dan Diaconescu în emisiunea lui Horia Ivanovici, ”Profețiile lui Mitică”. „Oracolul din Bălcești” e aproape convins de nevinovăția fostului om de televiziune. Mai mult, presupune că în spatele arestării sunt alte scopuri, unele care îl includ și pe George Simion, președintele AUR.

Culisele arestării lui Dan Diaconescu. Mitică Dragomir: „Îl presează să dea declarații nasoale despre Simion”

Pe data de joi, 6 aprilie 2023, Dan Diaconescu a fost arestat pentru 24 de ore fiind acuzat de fapte penale grave. Fostul om de televiziune este anchetat într-un dosar în care i se aduc acuzații de act sexual cu minori și folosire a prostituției infantile.

ADVERTISEMENT

Fostul patron al OTV ar fi întreținut, în urmă cu trei ani, relații intime cu două minore, fapte negate vehement de acesta. Iar o persoană care crede în nevinovăția lui Dan Diaconescu este chiar Mitică Dragomir.

În emisiunea „Profețiile lui Mitică”, găzduită de Horia Ivanovici, „Oraculul de la Bălcești” a făcut dezvăluiri despre culisele arestării lui Dan Diaconescu. Reținerea ar avea, mai degrabă un cu totul al scop, acela de a obține informații despre George Simion, președintele AUR.

ADVERTISEMENT

„Cu Dan Diaconescu, convingerea mea este că îl presează ca să dea câteva declarații nasoale despre un șef de partid. Despre Simion. Ce dracu`? (…) 

Eu nu cred. Și apoi, eu nu-l văd pe Dan Diaconescu… Nu pot să-l văd un amant de serviciu. Cum arată…. ca un pisoi, așa, ca un pisicuț… Și să știi, la cât e de zgârcit, nu cred că le dă o savarină. Eu am rămas șocat”, a declarat Mihai Dragomir despre cazul lui Dan Diaconescu.

ADVERTISEMENT

„Îl va face în așa natură încât să verse despre o persoană-două”

Părerea lui Mitică Dragomir este că procurorul care a luat decizia de a-l aresta pe Dan Diaconescu a făcut-o din dorința de afirmare. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal se îndoiește chiar și de autenticitatea probelor depuse la dosar, motivând că poți falsifica orice ipostază cu ajutorul inteligenței artificiale.

„Pe procuror l-am văzut. E tânăr. Cred că voia și el să se afirme. Umblă după nume. Ce probe să aducă? Și dacă aduce film, filmele te fac acuma… Te fac vorbind și cântând ceva sau te fac cu o gagică în pat. Astea sunt făcături”, a afirmat Mitică Dragomir la ”Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Faptul că fostul patron OTV a fost pus eliberat și pus sub arest la domiciliu după 24 de ore, îi confirmă „Oracolului” că la mijloc sunt alte interese. Din punctul său de vedere, justiția va dovedi nevinovăția lui Dan Diaconescu. Dar, până atunci, va continua să-l preseze pentru a furniza informații secrete din politică.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Sunt judecători și judecătoare care au multă minte. Păi dacă poate să facă Trump, nu poate să facă Diaconescu? Decât să scoți de la Dan Diaconescu 100 de lei, mai bine-ți scoți ochii. Judecătorul care l-a judecat și l-a dat acasă, ăla a fost deștept.

Convingerea mea este că îl va face în așa natură încât să verse despre o persoană-două. De cineva din anturajul lui care era pus sub monitorizare. Prieteni de-ai lui. El nu făcea politică.

Numai că un șef de partid cum este Simion, care nu este băiat prost, este singurul care face opoziție. El nu se orientase prost, Dan Diaconescu, se lipise de un om care urcă”, a completat Mitică Dragomir despre culisele arestării lui Dan Diaconescu.

ADVERTISEMENT