Life

Orașele adorate de români care sunt foarte periculoase pentru turiști. E mai bine îți cauți vacanțe în alte locuri

Orașele adorate de români care nu sunt deloc sigure pentru cei care vin în vizită. Iată ce ți se poate întâmpla dacă ești aici!
10.09.2023 | 14:41
Orasele adorate de romani care sunt foarte periculoase pentru turisti E mai bine iti cauti vacante in alte locuri
Orașele adorate de români care sunt foarte periculoase pentru turiști. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Orașele adorate de români care sunt foarte periculoase pentru turiști. Ai putea să reconsideri dacă vrei sau nu să faci vacanța aici, având în vedere reputația lor.

Orașele adorate de români care sunt foarte periculoase pentru turiști

Sunt multe orașe iubite de turiștii din lumea întreagă, inclusiv de români. Doar că acestea nu sunt deloc sigure pentru turiști, fiind adorate și de hoți!

ADVERTISEMENT

Multe orașe populare din Italia sunt iubite de turiști și de hoții de buzunare. Destinații de vacanță precum Roma, Milano sau Florenţa sunt în top în ceea ce privește numărul de jafuri.

Colosseumul, Fontana di Trevi  sau Domul din Milano sunt destinații preferate și de cei care fac activități ilegale și vor să se îmbogățească de pe urma turiștilor.

ADVERTISEMENT

Conform unui top făcut de cercetătorii britanici, Italia este pe locul unul în topul țărilor periculoase pentru turiști din punctul de vedere al jafurilor.

Nici Parisul nu este prea fericit în acest top al jafurilor. Cei care vor să meargă aici trebuie să fie foarte atenți la poșete și la buzunare, pentru că pot rămâne oricând fără portofel.

ADVERTISEMENT

Ce destinații populare sunt preferate de hoții de buzunare

Și Spania este pe lista neagră a țărilor unde poți rămâne fără bani și face parte din orașele periculoase pentru turiști. În special orașul Barcelona este cel mai periculos din acest punct de vedere.

Așa că cei care ar vrea să se simtă în siguranță în vacanță ar putea să aleagă o altă destinație, pentru că jafurile au loc la ordinea zilei aici!

ADVERTISEMENT

Topul cu cele mai periculoase destinații în care poți să rămâi fără portofel este completat și de Olanda. Nici aici nu este prea sigur să mergi fără griji pe stradă, cu bijuterii sau obiecte de valoare la vedere.

Pe partea opusă a topului, sunt și multe țări unde nu au loc mai deloc jafuri. Dacă în orașele prezentate anterior au loc câteva sute de jafuri la un milion de turiști, în acestea sunt câteva zeci. Spre exemplu, în Irlanda au fost raportate doar 30 de jafuri și în Polonia 18.

ADVERTISEMENT
Tags: