News

Orașul din inima României care-i fascinează pe americani: ”E cel mai frumos din lume și e la două ore de București”

Doi turiști americani au rămas fascinați de un oraș din România, pe care l-au decretat drept cel mai frumos din Europa, și poate chiar din lume.
16.03.2024 | 16:00
Orasul din inima Romaniei carei fascineaza pe americani E cel mai frumos din lume si e la doua ore de Bucuresti
Amercianii cred despre Brașov că este cel mai frumos oraș din Europa / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Hepta / Delightful Travellers Facebook
ADVERTISEMENT

România continuă să-i surprindă pe turiștii străini veniți aici să descopere locuri noi. Exact acest lucru s-a întâmplat cu doi americani care au descoperit în țara noastră ”cel mai frumos orășel din lume”.

Anna și Trevor, vloggeri americani, despre Brașov: ”Cel mai frumos orășel din lume”

Cei doi americani au fost impresionați de arhitectura deosebită, de priveliștea specială, dar și de ospitalitatea oamenilor de aici.

ADVERTISEMENT

„Bun venit în Brașov, tuturor! Cred că este foarte posibil ca astăzi să fi găsit cel mai frumos orășel din lume.

Suntem la doar două ore nord de București, în Transilvania și acesta este unul dintre cele mai populare orașe din România, așa că suntem nerăbdători să vedem despre ce este vorba”, au povestit Anna și Trevor, doi vloggeri care își filmează experiențele și le postează pe pagina de Facebook Delightful Travellers.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când orașul Brașov atrage atenția americanilor pasionați de călătorii. În anul 2023, revista americană Conde Nast Traveller a inclus Brașovul într-un top al celor mai frumoase și accesibile orașe din Europa, alături de Atena, Lisabona sau Riga.

Brașov, o prezență constantă în topurile de turism ale lumii

”Brașovul este o prezență constantă în topurile europene sau mondiale de turism. Ne onorează și ne responsabilizează.

ADVERTISEMENT

Ca administrație locală, facem toate eforturile să le oferim vizitatorilor noștri o experiență memorabilă, care să-i convingă să revină ori de câte ori au ocazia. (…)

În plus, odată cu deschiderea Aeroportului Internațional Brașov, orașul nostru va deveni mai ușor și mai accesibil pentru turiștii străini”, povestea Allen Coliban, primarul orașului Brașov, anul trecut, pentru Mediafax.

ADVERTISEMENT

În afară de Piața Sfatului și Biserica Neagră, turiștii care ajung în orașul de la poalele Tâmpei pot vizita numeroase obiective, cum ar fi: Palatul Barbu Știrbey, aflat în drumul spre Poiana Brașov, Grădina Zoologică sau Lacul Nou, amenajat cu un ponton, de unde se pot închiria bărci de agrement.

ADVERTISEMENT
Tags: