Life

Orașul din România unde poți cumpăra o casă cu 8.500 de euro. Ce condiții ți se oferă în schimbul acestei sume

Localitatea din România unde o casă costă cât o geantă de lux. Unde te poți muta dacă ești dispus să plătești 8.500 de euro
05.12.2023 | 12:56
Orasul din Romania unde poti cumpara o casa cu 8500 de euro Ce conditii ti se ofera in schimbul acestei sume
Orașul din România unde o casă costă cât o geantă de lux Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

În Capitală prețurile la imobiliare cresc de pe o zi pe alta. Însă, există în România un oraș unde casele costă cât o geantă de lux. În plus, în acești bani, ai incluse și alte facilități.

Comuna unde poți să fii proprietar cu bani puțini

În ultima vreme, se observă din ce în ce mai mult o tendință a oamenilor de a se muta la țară. Cu toții caută case retrase de agitația urbană, unde să se poată relaxa și să se simtă bine.

ADVERTISEMENT

Bucureștiul ocupă locul fruntaș atunci când vine vorba de prețurile locuințelor. Însă, există și zone în România unde casele costă foarte puțin.

Un astfel de exemplu este dat de o comună din Gorj. Mai exact, de comuna Târgu Logrești, satul Măru. Aici, anunțurile cu locuințe de vânzare au un preț foarte mic. Atât de mic, încât mulți cred că e o glumă.

ADVERTISEMENT

De exemplu, un anunț postat pe platforma OLX oferă o casă de vânzare în comuna Târgu Logrești contra sumei de 8.500 de euro. În acești bani, este inclus atât cadastrul, cât și o grădină de 5.000 de metri pătrați.

casă târgu logrești
Așa arata casa listată la vânzare în Târgu Logrești. Sursa foto: OLX

Avantajele de a locui în Târgu Logrești

Prețul este foarte mic, comparativ cu multe alte zone din România. Însă, înainte să pună banii jos, mulți se întreabă dacă merită sau nu din punct de vedere geografic.

ADVERTISEMENT

Târgu Logrești este situat în județul Gorj, foarte aproape de granița cu județul Vâlcea. Fiind la congruneța dintre cele două județe, transportul se realizează foarte facil. Ba mai mult, aceasta comună este amplasată chiar pe Drumul Național Târgu Jiu – Drăgășani.

Destul de aproape de Târgu Logrești se află și două mari orașe ale Olteniei. Și anume, Târgu Jiu și Craiova. Cei care vor să ajungă aici au de parcurs 40 de kilometri, respectiv 70 de kilometri.

ADVERTISEMENT

În Târgu Logrești, peisajul este predominat compus din culmi deluroase. Casele sunt așezate răsfirat-alungite, ceea ce permite ca proprietățile să aibă suficient teren pentru pasionații de agricultură.

Zona este extrem de bogată în zăcăminte naturale. Aici se extrage petrol, dar și lignit. Acestea nu sunt singurele bogații ale comunei din Gorj. La suprafață, există rezerve importante de materiale de construcție, prin care nisip și argilă.

ADVERTISEMENT
Tags: