Fotbal international

Organizația teroristă Al Qaeda, avertisment înspăimântător: “Nu vă mai uitați la Cupa Mondială! Ați adus homosexuali, atei și corupție în Peninsula Arabică”

Al Qaeda, cea mai temută organizație teroristă din lume, a emis un comunicat în care îi avertizează pe musulmani să stea cât mai departe de Cupa Mondială din Qatar.
21.11.2022 | 15:07
Organizatia terorista Al Qaeda avertisment inspaimantator Nu va mai uitati la Cupa Mondiala Ati adus homosexuali atei si coruptie in Peninsula Arabica
Al Qaeda este o organizație temută în întreaga lume din cauza actelor de terorism. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cupa Mondială a luat startul duminică, iar Ecuador a trecut de țara gazdă Qatar, scor 2-0. Înaintea partidei a avut loc o ceremonie grandioasă, al cărei punct culminant a fost discursul pentru istorie al lui Morgan Freeman. Legendarul actor de 85 de ani a vorbit despre turneul final ca despre o posibilitate de a uni diferitele culturi ale lumii.

Organizația terorisă Al Qaeda îi îndeamnă pe musulmani să nu urmărească și să nu participe la Cupa Mondială din Qatar

În total dezacord cu mesajul lui Morgan Freeman, organizația teroristă Al Qaeda a transmis un mesaj, interceptat de servicii SUA, în care îi avertizează pe musulmanii din întreaga lume să nu urmărească nimic legat de Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Organizația teroristă despre care se știe că își are bazele în Yemen a acuzat Qatarul pentru organizarea Cupei Mondiale și mai ales pentru flexibilitatea de care ar fi dat dovadă în ceea ce privește respectarea regulilor din lumea arabă.

“Îi avertizăm pe frații musulmani să nu urmărească și să nu participe la acest eveniment. Rușine celor din Qatar pentru decizia de a organiza Cupa Mondială. Ați adus homosexuali, persoane frivole, atei, oameni lipsiți de morală și corupție în Peninsula Arabă.

ADVERTISEMENT

Un astfel de eveniment nu face altceva decât să distragă atenția de la ocuparea teritorială și opresiunea la care sunt expuse țările musulmane”, ar fi fost mesajul Al Qaeda.

Mai multe reprezentative din Vestul Europei ar fi vrut să poarte banderola “One Love”, în sprijinul comunității LGBT. Acuze de nerespectarea drepturilor omului în Qatar

Mesajul Al Qaeda vine în contextul în care majoritatea țărilor din Vestul Europei au protestat vehement împotriva organizării Cupei Mondiale în Qatar, țară în care consideră că nu sunt respectate drepturile omului.

ADVERTISEMENT

Partidele de luni de la Cupa Mondială ar urma să aducă primele tensiuni majore între cultura vest-europeană și cea arabă. Căpitanii reprezentativelor Angliei, Olandei și Țării Galilor au anunțat că ar fi dorit să poarte banderolă “curcubeu” la meciurile de la Cupa Mondială, în sprijinul comunității LGBT.

De teamă că acest lucru ar crea tensiuni uriașe în Qatar, FIFA a respins vehement această inițiativă. În cele din urmă, mai multe federații europene au anunțat că renunță la ideea de a purta banderole “One Love”.

ADVERTISEMENT

Iran – Anglia, ora 15:00, Senegal – Olanda, ora 18:00, și SUA – Țara Galilor, ora 21:00, sunt cele trei partide programate luni la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT