Life

Oscar 2021: Cele mai impresionante ținute ale vedetelor prezente la gală

26.04.2021 | 07:50
Oscar 2021 Cele mai impresionante tinute ale vedetelor prezente la gala
Oscar 2021: Cele mai impresionante ținute ale vedetelor prezente la gală. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedetele prezente la cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar au purtat ținute impresionante cu această ocazie. Din moment ce eleganța trebuie să predomine la un astfel de eveniment, celebritățile au optat pentru look-uri strălucitoare și inedite, semnate de marii designeri vestimentari. 

Din fericire, nu a mai fost nevoie de măști de protecție, pentru că toți cei prezenți la gală au fost testați și vaccinați anti-Covid, așa că au putut să-și facă apariția ca în vremurile de dinainte de pandemie.

ADVERTISEMENT

Actrițele nominalizate la Oscar au arătat ca niște prințese în această seară, dar nici actorii nu au făcut excepție, dat fiind faptul că a avut loc o gală foarte importantă pentru lumea Hollywood-ului.

Oscar 2021: Cele mai impresionante ținute ale vedetelor prezente la gală

Cum nu s-a dorit ca ceremonia să aibă loc online, gala Premiilor Oscar a fost amânată cu două luni, pentru a fi resimțită atmosfera din vremurile normale, așa cum s-a și întâmplat. Eleganța vedetelor prezente la gală s-a reflectat în ținutele pe care le-au îmbrăcat într-o seară atât de importantă.

ADVERTISEMENT

Actrița Viola Davis, nominalizată pentru rolul din filmul „Ma Rainey’s Black Bottom”, a purtat o rochie albă semnată de Alexander McQueen, în timp ce Zendaya a optat pentru o rochie galbenă, cu abdomenul la vedere.

Viola Davis
Viola Davis, premiile Oscar 2021. Sursa foto: hepta.ro

Potrivit publicațiie Vogue, ținuta de la Valentino a Zendayei este inspirată de la celebra cântăreață Cher.

ADVERTISEMENT
Zendaya
Zendaya la premiile Oscar. Sursa foto: hepta.ro

Amanda Seyfried, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul din filmul „Mank”, a îmbrăcat o rochie roșie top prințesă, cu decolteul adânc.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried. Sursa foto: hepta.ro

Câștigătoarea premiului pentru „Cel mai bun regizor”, Chloe Zhao, a ales, în schimb, o ținută simplă, dar specială, la care a adăugat o pereche de teniși albi.

ADVERTISEMENT
Chloe Zhao
Chloe Zhao. Sursa foto hepta.ro

Carey Mulligan, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță” pentru rolul din „Promising Young Woman”, a ales o rochie spectaculoasă de un galben metalic.

Actrița de origine britanică a pășit pe covorul roșu alături de partenerul ei de viață, Marcus Mumford, care a optat pentru un smoching negru.

Carey Mulligan and Marcus Mumford
Carey Mulligan and Marcus Mumford. Sursa foto: hepta.ro

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos anul acesta și au ales să poarte ținute la fel de spectaculoase. Leslie Odom Jr., nominalizat la categoria „Cel mai bun cântec” pentru interpretarea piesei „Speak now” din filmul „One Night in Miami”. Artistul a purtat un costum complet auriu, care l-a avantajat în totalitate.

Leslie Odom, Jr.
Leslie Odom, Jr. Sursa foto: hepta.ro

După mai bine de un an în care oamenii nu au avut acces la sălile de cinema, o gală a premiilor Oscar părea ceva de nerealizat, dar iată că totul a ieșit ca la carte și vedetele au strălucit în cele mai frumoase ținute. Vezi aici lista completă a ținutelor purtate de celebrități la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar.

ADVERTISEMENT
Tags: