Sport

Ousmane Dembele, înjurat înainte de Barcelona – PSG! Cum au fost primiți Mbappe și Luis Enrique în Catalunya. Video

Ousmane Dembele a avut parte de o primire ostilă înaintea meciului Barcelona - PSG, fanii catalanilor înjurându-l la sosirea în Spania.
16.04.2024 | 15:36
Ousmane Dembele injurat inainte de Barcelona  PSG Cum au fost primiti Mbappe si Luis Enrique in Catalunya Video
Ousmane Dembele a avut parte de o primire ostilă înaintea meciului Barcelona - PSG, fanii catalanilor înjurându-l la sosirea în Spania. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trupa lui Xavi Hernandez are prima șansă la calificarea în semifinalele Champions League, după victoria nebună obținută la Paris, scor 3-2. Pe Parc des Princes a fost un joc spectaculos cu multe răsturnări de situație.

Injurii la adresa lui Ousmane Dembele înainte de Barcelona – PSG

Partida retur Barcelona – PSG, din sferturile de finală ale Champions League, este programată marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Francezii au ajuns deja în Catalunya, dar Ousmane Dembele nu a avut parte de o primire prea plăcută, fiind înjurat de fanii formației ”blaugrana”.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 26 de ani a petrecut 6 sezoane pe Camp Nou, dar în vara trecută a hotărât să facă o schimbare și a semnat cu PSG. El a marcat în jocul tur și s-a bucurat pentru reușită, gest considerat sfidător de susținătorii ”blaugrana”.

Prezenți în număr mare la sosirea delegației celor de la PSG, suporterii Barcelonei l-au înjurat și l-au huiduit copios pe Ousmane Dembele în momentul în care a coborât din autocar și a intrat în hotel.

ADVERTISEMENT

În schimb, Kylian Mbappe, care cel mai probabil din sezonul viitor va juca la rivala Real Madrid, a avut parte de o primire călduroasă. Starul francez a fost aplaudat frenetic de susținătorii Barcelonei.

De o primire asemănătoare a avut parte și antrenorul lui PSG, Luis Enrique, cel care a fost pe banca Barcelonei în perioada 2014-2017 și care a adus în 2015 ultimul trofeu Champions League pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Istvan Kovacs, trimis în infernul de la Barcelona

Partida retur dintre Barcelona și PSG va fi arbitrată de Istvan Kovacs, care va fi ajutat de la linii de către asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Al patrulea oficial a fost delegat Horațiu Feșnic. UEFA i-a ales în camera VAR pe nemţii Marco Fritz şi Bastian Dankert.

Barcelona – PSG nu este primul meci al anului în Champions League pentru Istvan Kovacs. ”Centralul” în vârstă de 39 de ani a mai condus Inter – Atletico Madrid, scor 1-0, în meciul tur din optimile competiției.

ADVERTISEMENT

Cel mai bine cotat arbitru român va bifa a 8-a apariție a sezonului în Champions League. Tot în acest an, Kovacs a mai condus întâlnirea Villarreal – Marseille, scor 3-1, în returul din optimile UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT