Sport

Ovidiu Burcă, dezamăgit crunt după FC Bihor – Dinamo 1-1: „E un rezultat rușinos!”

Ovidiu Burcă a fost dezamăgit după remiza lui Dinamo în deplasarea cu FC Bihor, scor 1-1, meci din runda a doua a grupelor Cupei României Betano.
03.11.2023 | 22:45
Ovidiu Burca dezamagit crunt dupa FC Bihor  Dinamo 11 E un rezultat rusinos
Ovidiu Burcă, dezamăgit după FC Bihor - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” nu înțelege de ce jucătorii săi nu au continuat să mai atace și să mai înscrie încă o dată după ce deschiseseră scorul prin Ricardo Grigore, simțind că aceștia s-au relaxat prea mult.

Ovidiu Burcă, dezamăgit crunt după FC Bihor – Dinamo

Ovidiu Burcă a fost dezamăgit după egalul dintre FC Bihor și Dinamo, spunând că jucătorii săi s-au relaxat prea mult după ce au deschis scorul și au crezut că victoria le aparține:

ADVERTISEMENT

„Nu ne așteptam să nu câștigăm azi, din păcate am avut multe șanse de a face 2-0 și nu am făcut-o, iar la primul lor șut pe poartă au înscris. Ăsta e fotbalul!

E un rezultat rușinos, pentru că noi ne doream victoria și aveam planurile noastre pentru Cupa României. Situația începe să fie apăsătoare și pare că suntem într-o pasă proastă, din care nu ieșim.

ADVERTISEMENT

Atmosfera în vestiar nu are cum să fie altfel decât una proastă. Băieții sunt triști, e o stare proastă, trecem printr-o pasă în care simțim că nu ne mai iese nimic”.

„Ar fi o lovitură pentru Dinamo să vină Mircea Lucescu!”

„Speram să trecem de aceste grupe, din păcate suntem în reconstrucția echipei, le-am dat azi șanse jucătorilor care au jucat mai puțin să demonstreze.

ADVERTISEMENT

Am simțit nevoia de rotație, trebuia să văd mai mulți jucători, plus că avem luni un alt meci în campionat și nici acolo situația nu este una bună pentru noi.

Nu vreau să vorbesc despre transferuri, vom face o analiză a ceea ce s-a întâmplat și vom vecdea, după vom trage o linie la final”, a continuat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

„Pentru Dinamo, venirea domnului Mircea Lucescu ar fi o lovitură importantă, am discutat cu dumnealui de câteva ori, a fost aproape de noi și ar fi o bucurie să vină alături de Dinamo”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT