Sport

Ovidiu Burcă își felicită jucătorii după Dinamo – Sepsi 2-3: „Avem puls! Am terminat meciul cu capul sus”

Ovidiu Burcă și-a felicitat jucătorii pentru dăruire, deși Dinamo a pierdut duelul cu Sepsi din Cupa României Betano, scor 2-3.
08.11.2022 | 23:32
Ovidiu Burca isi felicita jucatorii dupa Dinamo  Sepsi 23 Avem puls Am terminat meciul cu capul sus
Ovidiu Burcă își felicită jucătorii după Dinamo - Sepsi. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” este bucuros pentru că echipa sa a reușit să se descurce admirabil în fața unei adversare de prima ligă.

Ovidiu Burcă își felicită jucătorii după Dinamo – Sepsi

Ovidiu Burcă și-a felicitat jucătorii după înfrângerea suferită de Dinamo împotriva lui Sepsi și crede că dacă echipa sa ar fi avut puțin mai mult noroc, putea să plece neînvinsă.

ADVERTISEMENT

„Avem puls! Dar cumva când pierzi nu poți să te bucuri, aveam ceva mai multe așteptări de la meciul ăsta. Noi trebuie să fim realiști, e o competiție frumoasă, pentru noi a fost important că ne-am calificat și că am jucat împotriva unor echipe bune.

Am fost puțin temători în prima repriză, cred că pentru mulți jucători a fost prima dată când au simțit cu adevărat ce înseamnă Dinamo”.

ADVERTISEMENT

„Cred că am terminat partida cu capul sus, chiar dacă am fi putut face mai multe lucruri”, și-a început Ovidiu Burcă discursul.

„Clubul trăiește prin acești suporteri!”

„Au fost câteva meciuri în care ne-a lipsit lucditatea, încrâncenarea cu care am jucat în ultimele meciuri ne-a luat puțin din creativitate, dar meciul ăsta sper să ne deschidă noi orizonturi pentru meciurile din campionat.

ADVERTISEMENT

Suporterii noștri s-au comportat foarte bine, clubul trăiește prin acești suporteri, nu numai prin prezența lor fizică, ci și prin suportul lor material, iar acest lucru nu se compară cu nimic”, a continuat Ovidiu Burcă.

„Din păcate, sistemul competițional e unul destul de… nu mai spun, că au vorbit și alții. Mai avem trei meciuri, vom vedea în decembrie să vedem unde vom fi. Clubul trece printr-o perioadă de reorganizare judiciară, suntem pe drumul bun.

ADVERTISEMENT

Suporterii sunt alături de noi de atâția ani și cred că vor băga bani în continuare, noi trebuie să aducem echipa în prima ligă, pentru a le aduce o fericire lor”, a mai spus antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT