Sport

Ovidiu Burcă, mesaj tăios pentru jucătorii lui Dinamo după victoria cu Ripensia: „Nu are nimeni voie să se plângă de absolut nimic”

Dinamo a câștigat la limită, scor 1-0 pe teren propriu contra celor de la Ripensia Timișoara în etapa a 10-a din Liga 2 Casa Pariurilor.
15.10.2022 | 16:16
Ovidiu Burca mesaj taios pentru jucatorii lui Dinamo dupa victoria cu Ripensia Nu are nimeni voie sa se planga de absolut nimic
Ovidiu Burcă și-a felicitat jucătorii după victoria cu Dinamo. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo București a obținut a 4-a victorie a sezonului în Liga 2 Casa Pariurilor. „Câinii roșii” au câștigat, scor 1-0 cu Ripensia Timișoara, iar formația pregătită de Ovidiu Burcă s-a apropiat la 4 puncte de locurile de play-off.

Ovidiu Burcă, mulțumit de jocul lui Dinamo după victoria cu Ripensia

După ce a fost gonită din București pentru meciurile de acasă, Dinamo a jucat meciurile cu Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara pe stadionul Astrei, la Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Totuși, terenul fostei campioanei a României i-a prins bine lui Dinamo. „Câinii roșii” au câștigat atât meciul cu Unirea Slobozia, scor 1-0, cât și duelul cu Ripensia Timișoara, scor similar.

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo București, i-a felicitat pe fotbaliștii „alb-roșii”. „A fost un meci cu o încărcătură specială, pentru că e o echipă foarte bine închisă defensiv. Mă bucur că jucătorii au avut răbdare. Sunt mulțumit că nu am luat gol și că am luat trei puncte”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului cu Ripensia.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, mesaj tăios pentru jucătorii lui Dinamo: „Nu are nimeni voie să se plângă de absolut nimic”

Ovidiu Burcă s-a plâns de faptul că echipa trebuie să se trezească devreme pentru a ajunge la stadionul din Giurgiu. Totuși, antrenorul dinamoviștilor a declarat că nimeni nu are voie să se plângă.

„E obositor să faci toate drumurile astea, dar asta e situația. Am plecat de la 08:30, dar nu ne plângem, suntem aici să oferim soluții și să readucem clubul unde îi e locul.

ADVERTISEMENT

 Nu are nimeni voie să se plângă de absolut nimic. Asta e situația, toți ne-am asumat-o și trebuie să continuăm la fel”, a adăugat Ovidiu Burcă.

Dinamo București a avut două variante pentru meciurile de acasă

După ce a primit interdicția de a organiza următoarele 2 partide pe teren propriu (Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara), Dinamo a fost nevoită să își caute altă „casă”. Conform informațiilor FANATIK, Dinamo ar fi avut de ales între stadioanele din Mioveni și Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Dinamo a bifat a 4-a victorie în Liga 2 Casa Pariurilor. „Câinii roșii” au un bilanț negativ în meciurile considerate „acasă”, 2 victorii și 3 înfrângeri.

Pe stadionul din Clinceni, Dinamo a evoluat împotriva Oțelului, înfrângere, scor 1-3 și cu Unirea Dej, scor 2-3. De asemenea, echipa pregătită de Ovidiu Burcă a pierdut și duelul de foc de pe Arena Națională, scor 1-2 cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT