Sport

Șefii lui Dinamo reacționează rapid după greva jucătorilor. Prima măsură luată de conducerea „câinilor”

Șefii lui Dinamo au reacționat imediat după greva jucătorilor, care au refuzat să se antreneze și au anunțat prima măsură luată.
16.01.2023 | 21:10
Sefii lui Dinamo reactioneaza rapid dupa greva jucatorilor Prima masura luata de conducerea cainilor
Șefii lui Dinamo reacționează rapid după greva jucătorilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă luni dimineața și au refuzat să se antreneze din cauza restanțelor salariale, informație care v-a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Șefii lui Dinamo reacționează rapid după greva jucătorilor

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a reacționat rapid după refuzul elevilor lui Ovidiu Burcă de a efectua antrenamentul de luni dimineața și a anunțat prima măsură luată de conducere: a achitat o parte din restanțe!

ADVERTISEMENT

„Nu era cazul să nu se antreneze, pentru că noi mereu am făcut tot pentru a fi la zi cu banii, chiar azi au primit o parte din bani. Cert e că în această după-amiază au revenit la antrenamente.

Pot să le înțeleg supărările legate de bani, știu că nu a fost plăcut să intre în vacanța de iarnă așa, dar dezavuez astfel de gesturi, pentru că ar trebui să tragem împreună în situația aceasta, mai ales că tuturor ne merge la fel la club și ei sunt prioritatea noastră în cazul plăților”.

ADVERTISEMENT

„Dacă ne uităm la principiul specializării pe meserii, ceea ce îmi spune domnul Vlad Iacob e ca și cum i-aș spune eu domnului Ilie Dumitrescu unde și cum să dribleze.

Era mai bine să discutăm între noi și părerea mea este că fiecare trebuie să își vadă de treaba lui și de partea la care se pricepe.

ADVERTISEMENT

Sunt curios cu cine ne vedem mâine, știu că sunt niște persoane care îl consiliază pe domnul Vlad Iacob, dar nu le cunosc. Să vedem care sunt argumentele lor, ce vom face noi e apanajul nostru”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, la TV DigiSport.

Ce i-a transmis Răzvan Zăvăleanu lui Vlad Iacob

Răzvan Zăvăleanu a continuat și i-a transmis lui Vlad Iacob să-și facă propriul plan de reorganizare al clubului, pentru că din punct de vedere legal are acest drept.

ADVERTISEMENT

Așadar, judecătorul va decide, în cazul în care clubul prezintă mai multe planuri de organizare, care dintre ele este mai potrivit pentru a fi pus în aplicare.

„Dacă Vlad Iacob insistă într-o anumită direcție, nu îl împiedică nimic să își facă propria modificare de plan, nu există un impediment legal, pot fi mai multe planuri, iar judecătorul alege unul dintre ele”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT