Sport

Ovidiu Hoban a condus primul antrenament la CFR Cluj după plecarea lui Adrian Mutu. Ardelenii încă speră la titlu: „Nu se pune problema să fi renunțat”

Ovidiu Hoban a preluat frâiele la antrenamentele lui CFR Cluj după plecarea lui Adrian Mutu. Ce au spus ardelenii înainte de meciul cu Rapid.
05.04.2024 | 21:11
Ovidiu Hoban a condus primul antrenament la CFR Cluj dupa plecarea lui Adrian Mutu Ardelenii inca spera la titlu Nu se pune problema sa fi renuntat
Ovidiu Hoban a condus primul antrenament la CFR Cluj. Fostul mijlocaș i-a luat locul lui Adrian Mutu. Foto: Facebook - @CFR Cluj.
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban și Francisc Dican se vor ocupa de CFR Cluj după plecarea lui Adrian Mutu, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fost fotbalist al ardelenilor, Hoban a condus deja primul antrenament. Pentru CFR Cluj urmează derby-ul din Giulești cu Rapid, sâmbătă, 6 aprilie, ora 20:30, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii.

Ovidiu Hoban a condus primul antrenament la CFR Cluj după plecarea lui Adrian Mutu

Neluțu Varga a anunțat că nu va aduce un alt antrenor la CFR Cluj cel puțin până în vară. Tandemul Ovidiu Hoban – Francisc Dican va asigura interimatul la clubul din Gruia. În vârstă de 41 de ani, Ovidiu Hoban a condus deja primul antrenament al vișiniilor.

ADVERTISEMENT

”Începând din această săptămână, de pregătirea băieților se vor ocupa Francisc Dican și Ovidiu Hoban, alături de ceilalți membri ai staff-ului tehnic și medical de la echipă.

Nu am avut mult timp de pierdut! Pentru că lucrurile s-au schimbat repede, am muncit serios în aceste zile pentru a fi în cea mai bună formă pentru duelul de mâine, cu Rapid”, a anunțat CFR Cluj pe căile oficiale de comunicare.

ADVERTISEMENT

Francisc Dican, prezent la conferința de presă înainte de Rapid – CFR Cluj: „După cutremurul de marți era normal ca echipa să aibă un șoc”

CFR Cluj a fost eliminată în sferturile Cupei României Betano, scor 0-4 cu Corvinul Hunedoara. După eșecul usturător, Adrian Mutu și Cristi Balaj au demisionat din posturile de antrenor, respectiv președinte al clubului din Gruia.

Francisc Dican a dezvăluit la conferința de presă de ce a ales să accepte propunerea. ”Clipele frumoase petrecute la CFR m-au făcut să accept această propunere. Marți sau miercuri a semnat Ovidiu (n.r. Hoban), mi-a spus despre ce este vorba și am acceptat. Contractul este valabil până la sfârșitul campionatului.

ADVERTISEMENT

Vom lua deciziile împreună. După cutremurul de marți era normal ca echipa să aibă un șoc. A trebuit să reparăm ce a fost la Hunedoara. Sunt opt finale pe care trebuie să le câștigăm

Doar miercuri la antrenament. Ioan Varga a vorbit în fața echipei. Am dat mâna și am discutat. Încă nu știm dacă vom schimba sistemul de joc. Ne vom gândi. La fotbal nu contează sistemul, doar dinamica jucătorilor și cum îi așezi în teren”, a declarat Francisc Dican.

ADVERTISEMENT

Ardelenii încă speră la titlu: „Nu se pune problema să fi renunțat”

CFR Cluj ocupă locul 3 în play-off-ul SuperLigii, cu 28 de puncte, la egalitate cu Rapid pe locul 4, și la 10 puncte distanță de liderul FCSB. Totuși, Francisc Dican a anunțat că echipa finanțată de Neluțu Varga încă se gândește la titlu.

„Știu că am ajuns la un club care în ultimii 10-15 ani a câștigat cele mai multe titluri în România. Cred că e de la sine înțeles că trebuie să câștigi atunci când ajungi aici.

Nu se pune problema să fi renunțat la campionat. Atât timp cât există șanse matematice, ne luptăm”, au fost cuvintele lui Francisc Dican, la conferința de presă premergătoare derby-ului Rapid – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: