Fotbal intern

Pace la Dinamo! Bogdan Bălănescu a fost iertat de fani și va rămâne în conducerea clubului din ”Ștefan cel Mare”

03.03.2020 | 15:59
Pace la Dinamo Bogdan Balanescu a fost iertat de fani si va ramane in conducerea clubului din Stefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu, cel mai contestat om de la Dinamo din startul acestui an 2020, a părut să intre definitv în dizgrația fanilor din ”Ștefan cel Mare” odată cu vânzarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. În ultima perioadă chiar s-a vorbit de o posibilă plecare a directorului general. Lucrurile au luat însă o întorsătură spectaculoasă.

Bogdan Bălănescu va rămâne în conducerea clubului din ”Ștefan cel Mare” după ce a fost iertat de fani

Bogdan Bălănescu a fost criticat violent de fanii PCH după vânzarea lui Dan Nistor la Craiova. Oficialul lui Dinamo a explicat decizia luată de club și a spus că fără cei 300.000 de euro încasați pe mijlocaș, ”câinii” nu ar putea lua licența pentru sezonul viitor și nu și-ar fi putut plăti o parte dintre restanțele către jucători.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Prosport, Bălănescu a vrut să fac un pas înapoi în ultima perioadă și i-a anunțat pe liderii galeriei că va demisiona de la Dinamo după ce clubul reușește să ia licența pentru stagiunea viitoare.

Surpriza a venit însă din partea, ultrașilor, cei care i-au transmis lui Bălănescu un mesaj care l-a lăsat fără replică pe oficialul dinamovist.

ADVERTISEMENT

”Te-am iertat pentru ce a fost în trecut! Nu trebuie să pleci, te vrem alături de noi în proiectul pe care îl avem de salvare al clubului. Ești omul care știe cel mai bine situația la nivel de acte și regulamente și Dinamo are nevoie de tine!

Ne-ai ajutat când a fost vorba să preluăm acțiunile și nu uităm asta”, ar fi fost poziția fanilor, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

PCH, acuzații dure pentru Bălănescu

În ianuarie, imediat după vânzarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova, fanii din Peluza ”Cătălin Hîldan” au reacționat dur și l-au acuzat pe Bălănescu de jocuri de culise în favoarea lui Giovani Becali.

Oficialul ”câinilor” a replicat atunci și a spus că nu are o relație bună cu fostul impresar: ”Sunați-l pe domnul Becali și întrebați-l ce relație are cu mine! Vă va spune că nu una bună! Eu sunt omul lui Dinamo și atât!

ADVERTISEMENT

Lucrez la Dinamo de 20 de ani. Am făcut-o atât în perioada foștilor acționari cât și acum, de când este domnul Negoiță. La cum îl cunoașteți pe domnul Negoiță, dacă nu eram corect, credeți că mă păstra la Dinamo?”

ADVERTISEMENT