News

Pacientele mutilate de Shamieh Hussein, medicul vedetelor, dezvăluiri cutremurătoare. ”Am început să mă umflu ca un balon”

Apar dezvăluiri cutremurătoare făcute de pacientele mutilate de medicul vedetelor. Mai multe femeie povestesc calvarul prin care trec și în prezent.
14.03.2024 | 21:57
Pacientele mutilate de Shamieh Hussein medicul vedetelor dezvaluiri cutremuratoare Am inceput sa ma umflu ca un balon
Dezvăluiri terifiante făcute de pacientele mutilate de medicul vedetelor. Sursa foto (descriptiv): hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pacientele mutilate de medicul vedetelor, Shamieh Hussein, fac dezvăluiri cutremurătoare despre calvarul pe care l-au trăit după operații. Din păcate, chinul lor continuă, deși au trecut ani de zile de la intervențiile estetice.

Dezvăluiri terifiante făcute de pacientele mutilate de medicul vedetelor

Medicul estetician acuzat că în ultimii ani a efectuat mai multe intervenții chirurgicale în urma cărora mai multe paciente au suferit afecţiuni estetice grave şi permanente este cercetat sub control judiciar. Joi, 14 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a transmis că suspectul, Shamieh Hussein, are interdicţia de a mai efectua operaţii.

ADVERTISEMENT

În această săptămână, poliţiştii au făcut 15 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală, vizat fiind şi respectivul medic specialist în chirurgie plastică.

Intervențiile medicului au avut urmări devastatoare pentru paciente. Unele dintre ele s-au infectat ulterior. Până în prezent s-au identificat 10 persoane vătămate care au depus plângere și s-au constituit parte civilă.

ADVERTISEMENT

O parte dintre aceste victime au vorbit public despre chinul pe care l-au trăit și pe care încă îl trăiesc. Calvarul lor nu durează de ieri, de azi, ci de ani de zile.

O femeie operată de medicul Shamieh Hussein în 2020 spune că s-a ales cu probleme mari după două operații non-invazive. ”Nu mi-am făcut nimic și mă gândeam că la buze, dar ceva foarte natural și cu ridurile de expresie”, a spus victima doctorului, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

”A doua zi am sunat acolo, aveam numai broboane, eram umflată, eram vânătă. Când te duci și iți iei analize, îți arată seringa, că o desface în fața ta. Eu n-am văzut lucrul ăsta, adică nu mi-a arătat nimic”, a mai spus victima. Pentru astfel de intervenții, pacientele plăteau sute uriașe. Prețurile pentru operații depășeau 3.000 mii de euro.

Pacientă operată de medicul vedetelor: ”Am început să mă umflu efectiv ca un balon”

O altă pacientă spune că de 4 ani are probleme grave de sănătate. În luna octombrie, probleme sale s-au intensificat. Corpul său s-a umflat din cauza unei infecții.

ADVERTISEMENT

Pe data de 11 octombrie am început să mă umflu efectiv ca un balon. Burta mea era umflată din capul pieptului, sâni până jos. Și așa am rămas și acum. Și aveam o temperatură de prăjeai ou. M-am chemat lunea să mă vadă, m-a întins pe pat, a început să mă înțepe cu o seringă să încerce să scoată lichid, că eram umflată.

Mi-a prescris antibiotice, deci am luat câte patru pastile. Deci sigur era infecție. Tot el îmi spunea că mă tot duceam acolo săptămânal, de două ori pe săptămână, că ‘dacă era altcineva în locul dvs. ne spărgea geamurile’. Că ‘îmi dau seama ce dureri aveți’. ‘Păi și atunci ce să fac?“, a povestit victima, pentru sursa citată.

Deși au trecut aproape 4 ani de la operație, femeia acuză în continuare dureri groaznice. Ea crede că aceste probleme nu se vor rezolva vreodată.

ADVERTISEMENT