Sport

Pancu face un pas spre împăcarea cu Tavi Popescu: „L-am văzut schimbat!”

Daniel Pancu face un pas spre împăcarea cu Octavian Popescu, recunoscând că l-a văzut schimbat în bine pe fotbalistul FCSB-ului.
27.09.2023 | 20:58
Pancu face un pas spre impacarea cu Tavi Popescu Lam vazut schimbat
Pancu face un pas spre împăcarea cu Tavi Popescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționerul României U21 a fost prezent la lansarea cărții lui Aurel Țicleanu „Puțin mai altfel despre… Fotbal!”, dar a vorbit și despre scandalul cu Octavian Popescu, lăudându-l pe tânărul fotbalist pentru ultimele evoluții din campionat.

Pancu face un pas spre împăcarea cu Tavi Popescu

Daniel Pancu a făcut un pas important pentru o împăcare cu Octavian Popescu, spunând despre fotbalistul FCSB-ului că a fost schimbat în bine după ce nu a fost convocat la meciurile României U21.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost un scandal. E normal ca fiecare club, fiecare antrenor sau conducător să își apere jucătorul. Am explicat atunci motivul, cu toate că nu trebuia să o fac.

De atunci s-a produs o schimbare la Tavi, și pe teren și în declarații. Mie îmi plac asemenea declarații, înseamnă că jucătorul suferă. Eu l-am văzut schimbat”, a mai spus Daniel Pancu.

ADVERTISEMENT

Care au fost nemulțumirile lui Tavi Popescu

Octavian Popescu a fost nemulțumit că nu a fost convocat la naționala U21, însă nu s-a rezumat doar în a vorbi despre neconvocare, acesta l-a atacat pe selecționer, despre care a spus că are ceva împotriva lui de mult timp.

„Nu pot comenta alegerea domnului Pancu, știu că are ceva cu mine mai demult. Nu știu cu ce i-am greșit. A fost o surpriză pentru mine. Se poate orice în viitor. 

ADVERTISEMENT

Mă așteptam să fiu convocat, am fost puțin șocat când am văzut lista. M-a deranjat. Mi-am spus că trebuie să îi demonstrez că meritam și eu să fiu acolo”, spunea Octavian Popescu.

În cele din urmă, România U21 a jucat o partidă cu Albania U21, primul meci din campania de calificare pentru Campionatul European de Tineret, confruntare pierdută de „tricolorii mici”, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost unul de coșmar pentru selecționata lui Daniel Pancu, pentru că România U21 reușise să marcheze două goluri și până în minutul 63 lucrurile păreau rezolvate, însă în ultima jumătate de oră albanezii au reușit să întoarcă soarta partidei.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT