Sport

Panduru, uimit de comisionul luat de Manea la transferul lui Drăgușin: “Salariul e mai mic!”

Basarab Panduru a reacționat după ce a aflat de comisionul luat de Florin Manea la transferul lui Radu Drăgușin. Analistul TV s-a mirat de suma primită de impresar.
13.01.2024 | 12:02
Panduru uimit de comisionul luat de Manea la transferul lui Dragusin Salariul e mai mic
Basarab Panduru a reacționat după ce a aflat de comisionul luat de Florin Manea la transferul lui Radu Drăgușin. Analistul TV s-a mirat de suma primită de impresar. Sursa Foto: Orange Sport
ADVERTISEMENT

Florin Manea a fost cel care a intermediat transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Impresarul a câștigat o sumă consistentă în urma tranzacției și a trebuit să împartă banii cu partenerii săi din Italia. Basarab Panduru a oferit o reacție interesantă după ca a aflat cât a fost comisionul impresarului.

Panduru, reacție după comisionul luat de Manea la transferul lui Drăgușin

Basarab Panduru a avut o reacție interesantă după ce a aflat cât a fost comisionul luat de Florin Manea la transferul lui Radu Drăgușin. Agentul jucătorului a primit 3 milioane de euro. Impresarul va trebui să împartă suma cu partenerii săi din Italia.

ADVERTISEMENT

“Jucătorul are salariu mai mic decât comisionul. 3 milioane de euro comision, bravo lor! Asta ca să nu mai calculăm următorul comision, pleacă de la 30 de milioane la 70, îți dai seama ce comision gras. 

Ai auzit ce-a zis Zlatan, ‘Dacă mai trăia Raiola, jucam și acum, pentru că mă forța, ca să ia comisioane’. Așa și aici, ‘Trebuie să joci, ca să luăm comisioane!'”, a spus Basarab Panduru, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Comisionul colosal încasat după transferul lui Drăgușin la Tottenham îl face milionar pe Florin Manea!

Potrivit informațiilor FANATIK, Florin și partenerii lui împart un comision de 3 milioane de euro! Românul încasează 60 la sută din sumă, deci 1,8 milioane de euro. Cine sunt partenerii care iau 1,2 milioane de euro? Doi frați italieni despre care au tot circulat știri în media din România în zilele acestea: Gabriele și Valerio Giuffrida.

Ei dețin societatea GG11, o firmă de impresariat care constituie o forță emergentă în fotbalul italian, capătă o cotă de piață tot mai mare. Frații Giuffrida au un comportament diferit de al agenților gălăgioși. Valerio și Gabriele dau interviuri în Forbes și se recomandă ca niște “consilieri financiari ai cluburilor”. Cu Tottenham au realizat o legătură încă din vara anului trecut și au folosit-o acum la “afacerea Drăgușin”.

ADVERTISEMENT

Florin Manea: Valerio și Gabriele Giuffrida nu sunt impresarii lui Radu Drăgușin! Eu sunt!”

Frații italieni l-au adus la Londra în vara anului trecut pe Guglielmo Vicario, un portar de la Empoli pe care îl voia și Inter Milano după ce îl vânduse pe Andre Onana la Manchester United.

În declarațiile date pentru FANATIK, Manea admite că Valerio și Gabriele au creat puntea către Spurs, dar susține că numai el a tratat detaliile: “Ei îl au deja pe Vicario aici, portarul pe care l-au adus astă-vară de la Empoli. Dar toate discuțiile, toate negocierile le-am purtat eu, nu ei! Sunt niște agenți foarte importanți și nici pe mine, nici pe ei nu prea ne interesează ce crede lumea din exterior”.

ADVERTISEMENT

Lumea din exterior sau o parte a ei a ajuns să suspecteze că Valerio și Gabriele ar fi reprezentanții reali ai lui Radu, nu Manea. Florin insistă că e o idee falsă despre colaborarea lor: “Frații Giuffrida nu sunt agenții lui Drăgușin, eu am un contract cu Radu înregistrat la Federația Italiană. Ei doi m-au ajutat în relația mea cu Genoa, cu Napoli și cu Tottenham”. Cu Napoli și cu Tottenham, în crearea legăturilor care au condus la negocierile existente în iarna aceasta.

ADVERTISEMENT