News

Panică într-un hotel din Mamaia. Zeci de persoane au fost evacuate. A fost declanșată alarma de incendiu

A fost panică, noaptea trecută, la un hotel din Mamaia. Aproape 30 de persoane au fost evacuate după ce a fost declanșată alarma de incendiu.
01.05.2023 | 08:42
Panica intrun hotel din Mamaia Zeci de persoane au fost evacuate A fost declansata alarma de incendiu
Zeci de persoane, momente de panică într-un hotel din Mamaia. Alarma de incendiu, declanșată după miezul nopții. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Zeci de persoane au trăit momente de panică, noaptea trecută, la un hotel din Mamaia. Veniți să petreacă în minivacanța de 1 Mai, oamenii au fost evacuați din clădirea turistică.

Zeci de persoane, momente de panică într-un hotel din Mamaia. Alarma de incendiu, declanșată după miezul nopții

Imediat după miezul nopții, o alarmă de incendiu s-a declanșat la Hotel Riva din Mamaia. În regim de urgență, conform prevederilor în astfel de cazuri, au fost evacuate 27 de persoane dintre care 5 copii.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, la fața locului au intervenit militarii din cadrul ISU Dobrogea. Aceștia au deplasat la locație 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ASII, descarcerarea, un echipaj Smurd B2 si Detașamentul Port cu ATPVM.

Echipajele de intervenție s-au asigurat că toate persoanele sunt evacuate. Deși a existat un miros de fum, nu a fost constatată nici urmă de flacără la clădirea turistică de la malul mării.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, cele 27 de persoane erau cazate în cele 21 de camere ale hotelului. Imediat, au fost verificate încăperile și nu a fost găsită sursa de foc. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale, sau transport la spital, notează FocusPress, citând datele ISU Dobrogea.

Incendiu la un hotel din Mamaia, în urmă cu un an

Tot în stațiunea de lux a litoralului românesc, un incendiul a izbucnit în urmă cu aproape un an. În noaptea de 7 spre 8 mai, focul a afectat o cameră a unui hotel situat în staţiunea Mamaia.

ADVERTISEMENT

Din datele ISU Dobrogea de la acea vreme, incendiul s-a manifestat la un ventilator din baia unei camere a hotelului Romantic, situat în partea de nord a staţiunii Mamaia, pe malul lacului Siutghiol.

”La momentul izbucnirii incendiuliul, în hotel se aflau cazate 41 de persoane (38 de adulţi şi trei copii) dintre care doi cetăţeni ucrainieni. Toate persoanele au fost evacuate din hotel. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale sau transport la spital”, transmitea ISU Dobrogea.

ADVERTISEMENT

Vorbim de un incident raportat tot noaptea, în jurul orei 3.00. La fața locului au intervenit pompierii cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, un echipaj de descarcerare, trei echipaje SMURD B şi un echipaj SMURD C, precum şi o autospecială pentru victime multiple.

ADVERTISEMENT
Tags: