Fotbal intern

Panică la naţionala Germaniei! Ce măsură au luat nemţii înainte de venirea în România

26.03.2021 | 17:23
Panica la nationala Germaniei Ce masura au luat nemtii inainte de venirea in Romania
ADVERTISEMENT

Naţionala Germaniei a început cu dreptul preliminariile CM 2022, după 3-0 cu Islanda. Înainte de meciul cu România, programat duminică, de la ora 21:45, există o stare de panică în lotul lui Joachim Low.

Germania a pierdut deja două jucători, depistaţi pozitiv cu coronavirus înainte de meciul cu Islanda. Jonas Hofmann şi Marcel Halstenberg au intrat joi în izolare, iar cele două cazuri de COVID-19 i-au făcut pe nemţi să ia măsuri suplimentare de protecţie înainte de duelul cu România.

ADVERTISEMENT

Panică la nemţi: două teste COVID-19 pentru Germania înainte de meciul cu România

După apariţia celor două cazuri, jucătorii şi staff-ul tehnic al Germaniei vor fi testaţi de două ori pentru COVID-19 în timpul zilei de vineri. Dimineaţă, componenţii lotului au fost supuşi unui test rapid, iar spre seară va fi efectuat şi un test PCR.

Mai mult decât atât, toate persoanele din delegaţiei Germaniei vor purta masca în toate zonele comune din cantonament. De altfel, Joachim Low a folosit masca pe toata durata meciului cu Islanda, chiar dacă antrenorii nu sunt obligaţi să facă acest lucru în timpul partidelor.

ADVERTISEMENT

“Tot programul nostru a fost dat peste cap înaintea meciului. Aveam o şedinţă cu echipa şi discuţii individuale cu jucătorii, totul a fost anulat. Fotbaliştii au trebuit să stea în camere şi am aşteptat răspunsul autorităţilor”, spunea Joachim Low după Germania – Islanda 3-0.

Mirel Rădoi a revenit la naţională în ziua meciului cu Macedonia de Nord

Naţionala României nu a fost ocolită de coronavirus în debutul preliminariilor CM 2022. Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv pe 16 martie şi a existat pericolul să nu poată sta pe bancă la meciul cu Macedonia de Nord.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, după două rezultate negative la testele de joi, Mirel Rădoi a putut să ajungă lângă tricolori şi a stat pe banca naţionalei la victoria cu Macedonia de Nord.

“Am fost în permanentă legătură cu jucătorii. Federația a pus camere pe stâlpii de la Mogoșoaia, am urmărit tot. Cei din staff știau principiile, discutasem lucrurile clar.

ADVERTISEMENT

Tocmai, luăm în calcul că se poate întâmpla orice. Meritul e al băieților și al staff-ului. Mă bucur că am ajuns alături de ei. Nu e meritul meu deloc, doar am ajutat”, a spus Mirel Rădoi la finalul meciului cu Macedonia de Nord.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,80 este cota pentru ”marchează gazdele” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT