News

Panică totală la bordul unui avion, după ce unul dintre motoare a luat foc. Totul s-a întâmplat în timpul decolării. Video cu impact emoțional

Clipe de panică pentru zeci de oameni, după ce ce unul dintre motoarele avionului în care se aflau a luat foc. Oamenii au început să țipe
23.04.2023 | 09:53
Panica totala la bordul unui avion dupa ce unul dintre motoare a luat foc Totul sa intamplat in timpul decolarii Video cu impact emotional
Panică totală la bordul unui avion care decola din Carolina de Sud. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au fost momente de panică pentru zeci de oameni aflați la bordul unui avion. La puține momente după ce aeronava s-a pus în mișcare unul dintre motoare a luat pur și simplu foc. Au urmat clipe grele în care călătorii au început să țipe.

Clipe de panică după ce motorul unui avion a luat foc

Potrivit reprezentanților aeroportului, avionul tocmai se pregătea să plece de pe un aeroport din Carolina de Sud. nu a mai apucat să facă acest lucru din cauza incendiului.

ADVERTISEMENT

De remarcat că pasagerii aflați la bord au fost primii care au observat motorul în flăcări. Aproape imediat oamenii au început să strige și să transmită echipajului că ceva nu este în regulă.

Căpitanul aeronavei a abandonat imediat decolarea. Acesta a luat decizia de a se întoarce la terminalul de unde plecase fără să pună viața nimănui în pericol. Nu a mai durat mult până când cei îmbarcați, indiferent că discutăm despre pasageri sau echipaj, au coborât în siguranță.

ADVERTISEMENT

Echipajele de intervenție nu au stat o clipă pe gânduri și au venit imediat lângă aeronavă. Au reușit să stingă flăcările, în condițiile în care nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

De asemenea, reprezentanții companiei de zbor au explicat că totul s-a produs pe fondul unei defecțiuni. Toți pasagerii au fost relocați pe alte curse și au reușit să ajungă în timp util la locul de destinație.

ADVERTISEMENT

„E înfricoșător, e ultimul lucru pe care vrei să-l vezi atunci când avionul tău decolează”, a punctat pe o rețea de socializare Juan Carlos Guzman. „E de aplaudat maniera și calmul căpitanului. Prin felul în care a vorbit a reușit să îi calmeze pe toți din avion”, a explicat și Dareen Bowles

Tags: