Life

Paradisul în care Andreea Tonciu s-a dus în vacanță după Paște. Cât te costă cazarea la Marea Roșie

Andreea Tonciu și familia au luat zborul spre o stațiune de la Marea Roșie, imediat după Paște. Cât costă cazarea în locul ales de vedetă?
22.04.2023 | 13:18
Paradisul in care Andreea Tonciu sa dus in vacanta dupa Paste Cat te costa cazarea la Marea Rosie
Andreea Tonciu, vacanță cu familia după Paște. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu se răsfață într-o vacanță în Egipt, într-o stațiune de lux de la Marea Roșie. Fosta asistentă de televiziune se bucură din plin de primăvară, iar la distracție participă, evident, soțul și fiica ei, Rebecca.

Andreea Tonciu, vacanță într-un paradis de la Marea Roșie

Bruneta a ales Rixos Premium Magawish Suites & Villas drept loc de recreere după mesele îmbelșugate de Paște. Resortul e în localitatea Safaga din Egipt, ”vizavi” de Sharm El Sheikh din punct de vedere geografic.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a fugit de vremea capricioasă din România, mai ales că în ultima săptămână au năvălit ploile peste țară. Ex-concurenta de la Bravo, ai stil a știut foarte bine ce destinație să aleagă. Potrivit datelor meteo, în Egipt, la Marea Roșie, temperaturile sunt în perioada asta de 30-32 de grade!

O noapte de cazare la stațiunea de la Marea Roșie ajunge până la 2.000 de lei în pragul verii

O singură noapte de cazare în luna mai, la resortul de unde Andreea Tonciu a publicat câteva fotografii costă în jur de 1.200 de lei. În funcție de datele alese, prețurile pot urca până la 2.000 de lei pe noapte, mai ales dacă e mare aglomerație. Acestea vor fi din ce în ce mai mari, potrivit Booking, odată ce intrăm în vară.

ADVERTISEMENT

După cum a scris Andreea Tonciu pe Instagram, vedeta trăiește ultimele ore pe plajă, semn că vacanța ei se apropie de final. Vedeta a postat niște imagini care ar putea stârni invidia multora.

Într-una dintre poze, Andreea apare călare pe un cal, în admirația fetei și soțului ei. Fosta participantă la Survivor România și-a etalat pe plajă costumele de baie. A scos la iveală o siluetă sexy, de zici că vedeta ar fi fost mereu la dietă de Paște. Nu se vede niciun centimetru de grăsime după consumul de pască, drob de miel sau cozonac.

ADVERTISEMENT

Asta arată că Andreea a știut să aibă grijă de silueta ei într-o perioadă, precum cea a sărbătorilor ce tocmai au trecut, în care tentațiile culinare sunt mult prea mari ca să poată fi evitate.