News

Parcare în rate! Anunțul Primăriei Sectorului 3 pentru șoferi

Primăria Sectorului 3 a făcut un anunț despre parcarea de reședință. Până când se poate plăti un loc și ce trebuie să știe bucureștenii care locuiesc acolo.
26.01.2022 | 16:00
Parcare in rate Anuntul Primariei Sectorului 3 pentru soferi
Parcare în rate! Anunțul Primăriei Sectorului 3 pentru șoferi. Foto: Facebook Primăria Sector 3
ADVERTISEMENT

Bucureștenii din Sectorul 3 își pot plăti locurile de parcare în rate, conform unui anunț făcut de Primărie pe Facebook.

Bucureștenii își pot plăti parcarea în rate. Până la ce date pot fi achitate tranșele

Astfel, locurile de parcare din fața blocului pot fi plătite în două tranșe, dintre care una în această primăvara, până pe 31 martie, iar cea de-a doua la toamnă, pe 30 septembrie, arată anunțul Primăriei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în același anunț, Primăria Sectorului 3 afirmă că taxele pot fi plătite online, fără a sta la vreo coadă.

Primăria a făcut și precizări pentru cei care vor să plătească în două tranșe și a specificat că tot ce trebuie să facem în acest caz este să modificăm manual suma existentă în dreptul locului de parcare.

ADVERTISEMENT

„În Sectorul 3, taxa pentru parcarea de reședință se poate plăti în două rate: prima, până la 31 martie 2022, iar a doua, până la 30 septembrie 2022.

Iar pentru această operațiune avem la dispoziție platforma www.ghiseul.ro. Simplu, rapid, fără niciun drum, fără nervi, fără aglomerație.

ADVERTISEMENT

Pentru plata în două tranșe, tot ce avem de făcut este să modificăm manual suma din dreptul locului de parcare, iar aceasta se va actualiza automat în totalul de plată”, se arată în anunțul făcut pe rețelele de socializare.

Bucureștenii, nemulțumiți după anunțul Primăriei

Imediat după ce anunțul a fost făcut, comentariile la postarea respectivă au început să curgă, oamenii fiind nemulțumiți, în principal, de faptul că prețurile pentru locurile de parcare au crescut foarte mult.

ADVERTISEMENT

De altfel, cineva chiar remarca faptul că nu i s-a răspuns la telefon când a sunat.

„Păcat că nu răspunde nimeni la telefon, nu înțeleg de ce se postează atât, când toată lumea de la primărie e foarte indiferentă”, a scris cineva.

Primăria Sectorului 3 a avut un răspuns și pentru cei care s-au arătat nemulțumiți de creșterea considerabilă a prețurilor și a explicat că sumele plătite înainte, de circa 50 sau 60 de lei pe an trebuiau majorate.

„Taxa de parcare este stabilită de CGMB. Există o hotărâre votată în Consiliul General anul trecut, care a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2022.

Da, și primăriile de sector au fost de acord cu faptul că sumele de 50-60 de lei/ an trebuiau majorate, însă sumele exacte au fost propuse și votate de CGMB”, a răspuns Primăria, pe Facebook.

ADVERTISEMENT