Sport

Prima reacție oficială după îndepărtarea lui Marinos Ouzounidis: „Trebuiau luate niște măsuri”. Exclusiv

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a oferit prima reacție oficială după îndepărtarea lui Marinos Ouzounidis de la echipă. „Trebuiau luate niște măsuri,” a declarat acesta pentru FANATIK.
23.07.2021 | 18:46
Prima reactie oficiala dupa indepartarea lui Marinos Ouzounidis Trebuiau luate niste masuri Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate informația că Marinos Ouzounidis nu mai este antrenorul Universității Craiova. Tehnicianul grec a fost îndepărtat după înfrângerea din Albania, scor 0-1, împotriva celor de la KF Laci. Patronul Mihai Rotaru a fost „negru” de supărare după ce „juveții” au suferit o nouă înfrângere rușinoasă în cupele europene. 

Jocul prestat de Craiova lui Ouzounidis nu a fost deloc pe placul fanilor, iar ultrașii din Peluza Nord au anunțat încă de la finalul meciului că vor demisia antrenorului care a adus două trofee pentru Universitatea în acest an, Cupa României și Supercupa. Președintele Sorin Cârțu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre plecarea lui Marinos Ouzounidis.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Sorin Cârțu după îndepărtarea lui Marinos Ouzounidis de la Universitatea Craiova: „Trebuiau luate niște măsuri după meciul din Albania”

Marinos Ouzounidis nu a stat prea mult pe banca Universității Craiova. Adus în Bănie în luna februarie a acestui an, grecul părăsește țara noastră la aproximativ jumătate de ani după ce a semnat contractul cu echipa din Bănie. FANATIK a prezentat primele imagini cu fostul căpitan al naționalei Greciei, cel care a ales să se pozeze cu un fular al Științei încă din prima clipă în care a sosit.

Tehnicianul grec a plecat de la Craiova după înfrângerea din Albania, 0-1 cu Laci. Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a oferit prima reacție după anunțul că Ouzounidis a fost demis: „Da, informația este adevărată, s-a reziliat contractul cu Marinos Ouzounidis. Interimatul va fi asigurat de Dragoș Bon, de Octavian Benga și Ian Coll. 

ADVERTISEMENT

Vedem ce antrenor vom căuta, deocamdată abia am reziliat. Vom vedea ce se va întâmpla, deocamdată avem un interimat și vedem cât va fi. Rezilierea a fost de comun acord, bineînțeles.

A fost supărare după meciul din Albania, normal. După un asemenea rezultat trebuiau luate niște măsuri, știi cum e. Așa că ne-am pus de acord,” a declarat fostul mare jucător al Științei pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bon va fi antrenor interimar la meciul cu FCSB. Două victorii din două posibile pe banca Universității Craiova

După plecarea lui Marinos Ouzounidis, Mihai Rotaru s-a asigurat că echipă nu rămâne fără „principal”, astfel că Dragoș Bon va fi omul care va conduce echipa în perioada următoare. Bon a mai fost interimar și după plecarea lui Corneliu Papură și sosirea lui Ouzounidis. A prins două meciuri ca „principal”, iar ambele jocuri au fost de bun augur pentru Craiova, 3-0 la Iași și 1-0 acasă, cu Dinamo.

Bon va fi ajutat de Octavian Benga, tehnician cu experiență, care a pregătit mai multe echipe ca antrenor principal, cea mai notabilă experiență fiind la ASU Politehnica Timișoara. De asemenea, Ian Coll, preparatorul fizic care a lucrat și la Celtic și Ludogorets, va fi alături de cei doi.

ADVERTISEMENT

„Aștept mult mai mult de la jucătorii mei. Facem mereu aceleași greșeli. Asta înseamnă că nu ne folosim creierul! Dar suntem foarte norocoși. Asta le-am spus jucătorilor, că avem mare noroc pentru că mai există meciul retur.

E o a doua șansă. Sunt extrem de dezamăgit, fiecare jucător trebuie să mediteze acum la ceea ce au făcut pe teren. În primul rând eu sunt responsabil, eu i-am băgat pe teren pe acești jucători, dar și ei trebuie să se gândească la ceea ce fac,” spunea Ouzounidis după ultimul meci la Universitatea Craiova.

  • 52 de ani are Marinos Ouzounidis
  • 3 trofee are antrenorul grec în cariera de antrenor: titlul în Cipru, Cupa României și Supercupa României

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova. 3,25 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT