Sport

Păreri dure după suspendarea Simonei Halep: „Iese urât de tot din sportul ăsta!”

Basarab Panduru a avut o părere dură despre suspendarea Simonei Halep din tenis, spunând că iese urât din acest sport.
12.09.2023 | 21:10
Pareri dure dupa suspendarea Simonei Halep Iese urat de tot din sportul asta
Păreri dure după suspendarea Simonei Halep. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Și Mihai Stoica a comentat situația Simonei Halep și nu înțelege motivul pentru care aceasta nu a angajat un medic, care să verifice toate substanțele pe care le ia.

Păreri dure după suspendarea Simonei Halep

Basarab Panduru a avut o părere dură după suspendarea Simonei Halep și consideră că aceasta iese urât din sport: „Mă așteptam să primească patru ani de suspendare, pentru că substanța folosită intră în patru ani de suspendare. Cred că e vorba și despre colaborare, poate și de-asta

ADVERTISEMENT

Eu față de doping am o toleranță zero, e urât rău de tot și iese urât rău de tot din sportul ăsta. Când ajungi să iei unele substanțe interzise, înseamnă că ceva nu e bine deloc cu tine”.

„Poate să spună ce vrea, să se ducă unde vrea, e bine să se apere, dar dacă rămân acești patru ani… e urât rău de tot. Am auzit mereu că nimeni nu face nimic, dar acum vedem pe documentare.

ADVERTISEMENT

Discursul Simonei l-am mai văzut, treaba este să demonstreze nevinovăția. N-ai cum să termini cu acești patru ani de suspendare”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

„Nu cred că e greu să plătești un medic, să verifice substanțele!”

„Eu cred că dacă era o sportivă pe locul 187 nu primea maximum. Așa că e Halep și e fost lider mondial, mediatizată, a primit maximum la suspendare.

ADVERTISEMENT

Toată lumea vrea să-și îmbunătățească performanțele, eu nu cred că Halep… bine, n-am văzut un medic în echipa Simonei Halep, ceea ce nu înțeleg”, a continuat și Mihai Stoica.

„Cred că la nivelul ăsta nu e greu să plătești un medic ca să nu cumva să iei o substanță pentru a-și îmbunătăți performanțele, știind că e o substanță interzisă.

ADVERTISEMENT

Eu cred, de fapt sunt convins, când văd o conformație a unui jucător că e ceva acolo. Cum s-a dus Bale la Real, cum a terminat. Uită-te la Pedri! Uită-te la Goretzka. Eu fac sală, am tonus, dar nu se pun mușchi, că nu iau steroizi”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT