Life

Părinții Deliei, reuniți de problemele de sănătate. Gina Matache, după ce soțul său a renunțat la viața monahală: „Suntem la apusul vieții”

Mama Deliei Matache a vorbit despre problemele de sănătate ale fostului soț, cu care acum locuiește din nou împreună, după 18 ani petrecuți separat.
20.09.2022 | 13:41
Parintii Deliei reuniti de problemele de sanatate Gina Matache dupa ce sotul sau a renuntat la viata monahala Suntem la apusul vietii
Părinții Deliei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama Deliei Matache a dezvăluit că, după 18 ani de la divorțul de soțul său, timp în care acesta a fost călugăr pe Muntele Athos, acum locuiesc din nou împreună. Ion Matache suferă de mai multe probleme de sănătate, iar Gina a susținut că își trăiesc bătrânețea unul alături de celălalt.

Probleme de sănătate pentru părinții Deliei. Gina Matache a dezvăluit cu ce se confruntă fostul său soț de când a renunțat la viața de călugăr

Tatăl Deliei Matache are o poveste de viață uluitoare. Ion Matache a fost ateu convins până la vârsta de 40 de ani. Totuși, întâlnirea cu un preot i-a schimbat radical concepțiile. În 2004, după ce a divorțat de Gina Matache, s-a călugărit și s-a mutat pe Muntele Athos.

ADVERTISEMENT

În anul 2018, s-a întors în România pentru o operație și credea că își va relua curând viața monahală. Au apărut, însă, complicații care l-au făcut să rămână acasă.

Acum, părinții Deliei locuiesc din nou împreună. Gina Matache, care la rândul ei are probleme de sănătate, a mărturisit că au nevoie unul de celălalt și că se susțin la bătrânețe.

ADVERTISEMENT

„Cred că avem grijă unul de altul, că nici eu nu stau prea bine cu sănătate. Au început ale bătrâneții, suntem doi oameni cam la apusul vieții. La bătrânețe trebuie să ai pe cineva, măcar să-ți dea telefon la Salvare, dacă nu poate să te ajute”, a spus Gina Matache pentru Antena Stars. 

„Cât stai în picioare, trebuie să ții steagul sus. Ai căzut, la revedere, la cimitir”

Totodată, mama juratei de la iUmor a afirmat că fostul ei soț s-a întors acasă la el și că nu este nimic ciudat în asta. Artista a dezvăluit și care este starea de sănătate a bărbatului în acest moment.

ADVERTISEMENT

„Am stat dintotdeauna împreună. Omul a venit acasă la el, că e casa amândurora. El a venit de 3-4 ani, când a fost operat. Săracul nu e la pat sau să zici că are ceva grav. Adică, grav a fost, în fine.

Ideea era că omul nu se mai întoarce (n.r pe Muntele Athos). E un om bolnav, eu bolnavă. Unde să se mai ducă? A avut probleme cu rinichii. I-au scos un rinichi. Acum are și o polineuropatie care îl ține. Săracul, abia merge”, a adăugat Gina Matache.

ADVERTISEMENT

De altfel, Gina Matache a ținut să adauge că anii bătrâneții nu sunt ușori, dar că luptă atâta timp cât încă mai poate să o facă.

„El a crezut că se poate duce înapoi după ce s-a operat, doar că lucrurile n-au stat. Nașpa e bătrânețea. Ne mai bandajăm, un medicament, ce să faci? Cât stai în picioare, trebuie să ții steagul sus. Ai căzut, la revedere, la cimitir”, a încheiat mama Deliei. 

ADVERTISEMENT