News

Părinții Sharei cer o nouă expertiză. Vor să știe de unde provin rănile de pe corpul fetei moarte de la o supradoză

Cauza morții Sharei, adolescenta care a decedat după ce a mers acasă la un prieten, ar putea fi evaluată din nou. Părinții cer o altă expertiză
07.02.2024 | 13:41
Parintii Sharei cer o noua expertiza Vor sa stie de unde provin ranile de pe corpul fetei moarte de la o supradoza
Părinții Sharei cer o nouă expertiză pentru evaluarea morții fiicei lor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Părinții elevei olimpice, Shara Ionăşchiţă, care a murit într-o casă din Neamț din cauza unei supradoze de droguri, au solicitat o nouă expertiză pentru a clarifica originea leziunilor găsite pe corpul tinerei.

Familia Sharei a făcut plângere la DNA pentru polițiști

Tatăl fetei a declarat pentru Antena 3 CNN că a depus o plângere la DNA împotriva polițiștilor, pe care-i acuză de trafic de influență. Părinții Sharei sunt nemulțumiți de cum au gestionat autoritățile tragedia.

ADVERTISEMENT

Institutul Național de Medicină Legală a concluzionat inițial că decesul tinerei a fost cauzat de supradoză, fără să fie implicată agresiunea sexuală, însă fata ar fi avut niște leziuni pe corp, pentru care părinții doresc clarificarea provenienței lor.

Expertiza cerută ar presupune o reevaluare a probelor și fotografiilor recoltate inițial pentru a aduce un nou rezultat în anchetă și în același timp noi clarificări pentru leziunile care le-a ridicat semne de întrebare părinților.

ADVERTISEMENT

Cum a murit Shara

Tragedia a avut loc pe 31 iulie 2023, când Shara, fiind într-o excursie, a vizitat casa unui tânăr din Dumbrava Roșie, județul Neamț, după ce, anterior, purtaseră conversații prelungite  pe rețelele sociale.

Tânărul la care a mers Shara a alertat autoritățile în jurul orei 01:20, declarând că fata sângerează puternic și este inconștientă.

ADVERTISEMENT

Cu toate eforturile medicilor de a o salva, viața tinerei nu a putut fi salvată. Ulterior, legiștii au stabilit că moartea sa a fost violentă și provocată de consumul de droguri, în special de „cristal”.

Părinții elevei olimpice insistă acum ca autoritățile să facă o nouă expertiză pentru a clarifica de ce avea fiica lor acele leziuni pe corp. Ei suspectează că Shara ar fi fost violată înainte să moară și din această cauză ar avea acele leziuni.

ADVERTISEMENT

Ancheta în cazul Sharei este în desfășurare, după ce anchetatorii au salvat datele din telefonul adolescentei și încearcă să pună cap la cap detaliile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei.

 

 

ADVERTISEMENT