Fotbal international

Pariuri mondiale la meciul Germania – Japonia. Nemții domină la toate capitolele

Ziua de miercuri vine cu un meci extrem de așteptat, Germania - Japonia, deoarece fanii fotbalului vor să vadă la ce nivel se află echipa lui Hansi Flick.
22.11.2022 | 21:00
Pariuri mondiale la meciul Germania  Japonia Nemtii domina la toate capitolele
Ziua de miercuri vine cu un meci extrem de așteptat, Germania - Japonia, deoarece fanii fotbalului vor să vadă la cel nivel se află echipa lui Hansi Flick. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nemții se află, ca de obicei, printre favoriți la un turneu final, dar parcă de această dată nu mai sperie atât de tare și asta pentru că nu par a avea un jucător de geniu.

Pariuri de top pe Germania – Japonia de la Cupa Mondială

Germania – Japonia se joacă miercuri, 23 noiembrie, de la ora 15:00, pe „Khalifa International Stadium” din Doha. Meciul contează pentru prima etapă a Grupei E de la Cupa Mondială, iar Betano pune la bătaie o ofertă impresionantă de pariuri pentru doritori.

ADVERTISEMENT

Nemții au venit în Qatar cu gândul revanșei după dezastrul de la ediția precedentă, când au terminat pe ultimul loc într-o grupă accesibilă și nu concep că se pot împiedica de Japonia, deși asiaticii sunt o formație arțăgoasă.

Între cele două combatante este o diferență clară de valoare, în ciuda faptului că niponii au jucători în campionatele importante din Europa, dar nemții au câțiva jucători sclipitori de la mijloc în sus.

ADVERTISEMENT

Într-o grupă din care mai fac parte Spania și Costa Rica, elevii lui Hansi Flick nu-și permit să facă niciun cadou și, oricum, nu sunt obișnuiți cu acest lucru. Din acest motiv am ales să mizăm pe varianta ”1 pauză / 1 final”, care are la Betano o cotă de 2,22.

Cum vor încerca niponii să blocheze mașinăria lui Flick

Selecționerul Germaniei a surprins cu două lucruri atunci când a anunțat lotul pentru Cupa Mondială: convocarea neașteptată după o pauză de 5 ani a lui Mario Gotze, eroul de la turneul final din 2014, și cu o defensivă plină de jucători oarecum necunoscuți.

ADVERTISEMENT

Așa pare la prima vedere dacă citim numele unora ca Bella Kotchap, Ginter, Gunter, Thilo Kehrer, Raum sau Schlotterbeck, dar toți aceștia au impresionat în ultimul an la echipele de club. În plus, conduși din poartă de experimentatul Manuel Neuer, este greu ca japonezii să străpungă această defensivă. Astfel, vă propunem pronosticul ”nu marchează ambele echipe”, cu o cotă de 1,91 la Betano.

Japonia este o echipă muncitoare, foarte bună pentru zona asiatică, dar niponii nu sunt atât de tehnici încât să poată strica mecanismul pus la punct de Hansi Flick, așa că vor încerca să se apere compact, să umple diferența prin disciplină tactică și să încerce să lovească pe contraatac.

ADVERTISEMENT

Bătălia se va da cu siguranță în jumătatea asiaticilor și rămâne de văzut cât vor rezista să se apere în fața mașinăriei germane de fotbal. Un alt pariu pe care vi-l sugerăm este ”peste 8,5 cornere”, care are la Betano o cotă de 1,70.


  • Cotă BETANO pentru Germania – Japonia: 2,02 este cota pentru „Germania câștigă prima repriză”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT