Life

Pasiunea bizară cu care o femeie a intrat în Cartea Recordurilor: „Ador”

O femeie din Canada a intrat în Cartea Recordurilor cu o pasiune bizară. Ce colecționează aceasta și de când a început.
22.07.2023 | 19:47
Pasiunea bizara cu care o femeie a intrat in Cartea Recordurilor Ador
Kelly Hardy a intrat în Cartea Recordurilor cu o pasiune bizară. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Cartea Recordurilor ascunde un șir lung de pasiuni nebănuite. De pildă,  femeie din Canada a stabilit acum recordul pentru cea mai mare colecție de periuțe de dinți. Comisia a avut nevoie de aproape o oră pentru a le număra pe toate.

O femeie a intrat în Cartea Recordurilor cu colecția sa de periuțe de dinți

Kelly Hardy este din Ontario, Canada, iar acum a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare colecție de periuțe de dinți. Pasiunea ei a început încă de când avea 12 ani, iar de-a lungul timpului a reușit să adune nu mai puțin de 1.618.

ADVERTISEMENT

Toate periuțele pe care Kelly le deține sunt păstrate în ambalajul original și fac parte din colecții speciale. De pildă, unele dintre acestea sunt cu Star Wars sau cu The Simpsons. Chiar și comisia a avut de furcă cu ele.

Astfel, înainte să intre în Cartea Recordurilor, juriul a stat aproape o oră să numere toate periuțele pe care Kelly Hardy le-a adunat în toți acești ani. Femeia spune că adoră să le caute pe cele mai interesante.

ADVERTISEMENT

„Îmi plac mult periuţele de dinţi. Ador să le vânez pe cele mai interesante. A durat 40 de minute pentru ca arbitrul oficial trimis de Cartea Recordurilor să le numere pe toate 1.618”, a spus ea, conform Guinness World Records.

De altfel, femeia și-a expus periuțele de dinți și la o școală gimnazială din orașul în care s-a născut, iar pentru asta a fost nevoie de zeci de mese. Kelly l-a detronat pe Grigori Fleicher, din Rusia, care a deținut anterior recordul. Bărbatul are în colecția sa 1.320 de periuţe de dinți.

ADVERTISEMENT

Sânziana Buruiană își dorește și ea să bată un record

Dar și pe planuri mioritice există recorduri pe care vedetele își doresc să le întreacă. De pildă, Sânziana Buruiana declara în trecut că își dorește să intre în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptare. 

„Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt. Mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică.

ADVERTISEMENT

Nu am făcut deloc pauză. Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, spunea Sânziana Buruiană, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT