Sport

Pasiunea neștiută pentru ceasuri a lui Conor McGregor. Colecția irlandezului valorează aproape 700.000 de lire sterline. Foto

27.06.2020 | 13:09
Pasiunea nestiuta pentru ceasuri a lui Conor McGregor Colectia irlandezului valoreaza aproape 700000 de lire sterline Foto
Luptătorul Conor McGregor și-a câștigat un renume important în lumea sporturilor de contact, dar puțini știu că el are o pasiune pentru ceasuri, iar colecția sa este una impresionantă. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Luptătorul Conor McGregor și-a câștigat un renume important în lumea sporturilor de contact, dar puțini știu că el are o pasiune pentru ceasuri, iar colecția sa este una impresionantă.

Irlandezul și-a anunțat la începutul lunii retragerea din activitate pentru a treia oară. Nimic nu prevestea o asemenea decizie, mai ales că gândul lui părea a fi la revanşa cu Khabib Nurmagomedov.

ADVERTISEMENT

Conor McGregor e recunoscut pentru plăcerea de a achiziţiona obiecte cât mai valoroase, pe care apoi să le expună pe contul de Instagram, pentru a fi admirate de fanii săi.

Conor McGregor este pasionat de ceasuri de lux

Pasiunea lui Conor McGregor pentru ceasurile de lux a ieșit din nou la suprafață de curând, irlandezul pozându-se cu un ceas Rolex Daytona în valoare de 111.000 de lire sterline. Conform The Sun, această piesă este cea mai scumpă din colecția irlandezului.

ADVERTISEMENT
z
Ceas Rolex Daytona

În vârstă de 31 de ani, McGregor și-a prezentat noua achiziție, poreclită ”Ochiul Tigrului”, cu o poză în care apare în timp ce-și toarnă un pahar de whiskey. Este clar că Rolex este firma sa favorită, dar irlandezul mai are ceasuri și de la celebrele firme Audemars Piguet și Patek Philippe.

Pe lângă ultimul Rolex achiziționat, colecția de ceasuri de lux ale irlandezului mai conține 15 piese importante, iar totalul acestora se ridică la 634.000 de lire sterline. Al doilea ceas ca valoare din colecția sa este un Audemars Piguet încastrat cu diamante și care costă 105.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT
Ceas Audemars Piguet

Conor McGregor mai deține două ceasuri marca Patek Philippe. Modelul Rose Gold Nautilus este cotat la 81.000 de lire sterline, în timp ce Special Series costă 80.000 delire sterline. În colecția irlandezului mai regăsim alte șapte ceasuri marca Rolex, iar celmai ieftin este un Breguet Classique din aur roz în valoare de 16.000 de lire sterline.

Ceas Patek Philippe Special Series

Pe lângă pasiunea sa pentru ceasurile de lux, Conor Mcgregor a investit sume uriașe și în achiziționarea de vile. Irlandezul deține o casă impresionantă în țara natală, o vilă de lux la Marbella, iar de câte ori merge la Las Vegas închiriază o casă care te lasă fără suflare.

ADVERTISEMENT

McGregor s-a născut pe 14 iulie 1988 în Crumlin, Dublin, Irlanda. Primii paşi în sport i-a făcut în fotbal, jucând pentru Lourdes Celtic Football Club. Irlandezul ar fi trebuit să ajungă instalator, dar soarta i-a fost schimbată de o luptă în Irlanda natală.

ADVERTISEMENT