News

Pățania vieții pentru un vasluian. A căzut cu scuterul într-o râpă, dar abia a doua zi l-au găsit pompierii

Experiență traumatizantă pentru un bărbat de 25 de ani. A căzut cu scuterul într-o râpă adâncă de nouă metri. Pompierii l-au găsit abia a doua zi
14.09.2022 | 15:26
Patania vietii pentru un vasluian A cazut cu scuterul intro rapa dar abia a doua zi lau gasit pompierii
Pățania vieții pentru un vasluian de 25 de ani. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au fost câteva ore de coșmar pentru un tânăr în vârstă de numai 25 de ani. Acesta a căzut cu scuterul într-o râpă adâncă de nouă metri, în județul Vaslui. În zadar a strigat după ajutor preț de ore întregi.

Ce a pățit un tânăr vasluian

În ciuda țipetelor disperate, bărbatul nu a fost auzit de nimeni. Abia a doua zi a reușit să ia legătura cu un localnic care a alertat autoritățile. În cele din urmă, victima a fost scoasă din hău de pompieri și dusă la spital.

ADVERTISEMENT

Pățania bărbatului trecea nebăgată în seamă, însă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui a transmis tot ce s-a întâmplat.

Astfel, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea tânărului care a căzut într-o râpă de nouă metri din localitatea Ghergheşti.

ADVERTISEMENT

După ore întregi de la momentul accidentului, pompierii Detaşamentului Bârlad s-au deplasat la faţa locului. Spre surprinderea multora l-au găsit pe bărbatul conştient.

Acesta prezenta un traumatism cranio-facial şi le-a spus salvatorilor că îl dor mâinile şi picioarele. Tânărul a mai zis că nimeni nu l-a auzit, în ciuda strigătelor sale după ajutor.

ADVERTISEMENT

De remarcat că bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad pentru îngrijiri medicale.

Mai trebuie spus că pentru extragerea bărbatului din râpă au intervenit mai mulți pompieri. Aceștia au folosit forțe și mijloace specifice pentru a-l aduce pe carosabil.

ADVERTISEMENT

Organele abilitate vor stabili acum dinamica accidentului. Deocamdată nu se știe dacă totul a fost o eroare umană care putea să-l coste viața pe tânăr sau acesta a ajuns în râpă după ce a alunecat pe drum.

Oamenii legii veniți și ei la locul incidentului au transmis că nu existau urme de frână foarte mari pe asfalt. Cu toate acestea, faptul că a fost recuperat după ore bune ar putea să contribuie din plin la lipsa probelor.

ADVERTISEMENT