Fotbal intern

Patrick Petre se va lupta pentru salvarea de la retrogradare în Liga 3! Transferat de tatăl său la Dacia Unirea Brăila

08.01.2020 | 15:12
Patrick Petre se va lupta pentru salvarea de la retrogradare in Liga 3 Transferat de tatal sau la Dacia Unirea Braila
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Patrick Petre se va lupta pentru salvarea de la retrogradare în Liga 3, după ce a fost transferat de tatăl său la formația Dacia Unirea Brăila.

Patrick Petre se va lupta pentru salvarea de la retrogradare în Liga 3

Patrick Petre s-a despărţit la începutul lunii decembrie de formația Farul Constanţa, iar acum a ajuns să se lupte pentru salvarea de la retrogradare din Liga 3 cu Dacia Unirea Brăila.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 22 de ani, mijlocașul crescut în curtea lui Dinamo București a avut mai multe probleme în viața extrasportivă care i-a afectat și evoluțiile din teren.

? Patrick Petre a semnat cu Dacia Unirea Brăila!? Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 9 Mai 1997 și evoluează…

Gepostet von Dacia Unirea Braila am Samstag, 21. Dezember 2019

Brăila a mai luat un jucător crescut de Dinamo

”Patrick Petre a semnat cu Dacia Unirea Brăila! Patrick joacă mijlocaș ofensiv și a evoluat în Liga 1 pentru Dinamo București, Sepsi Sfântu Gheorghe și Polia Iași, iar în acest tur a fost legitimat la Farul Constanța!”, este anunțul clubului din Liga 3.

ADVERTISEMENT

Dacia Unirea Brăila a mai transferat în această iarnă un jucător crescut de Dinamo București, Laurențiu Manole. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani a mai evoluat pentru ACS SR Brașov, Sepsi Sfântu Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Energeticianul, Sportul Snagov, iar în tur a fost legitimat la Dunărea Călărași.

Florentin Petre schimbă lotul

Oficialii clubului Dacia Unirea Brăila l-au reconfirmat ca antrenor pe Florentin Petre, iar acesta  a decis să renunţe la cinci jucători. Abdulfatai Yunus, Frederic Bady, Valentin Munteanu, Brice Goupy şi Anis Libotte şi-au reziliat deja contractele.

ADVERTISEMENT

În același timp, jucătorilor Cisse Oumar şi Jean Claude Essomba li s-a acordat termen data de 15 ianuarie pentru a-şi rezolva problemele cu permisul de şedere, în caz contrar urmând a li se propune rezilierea contractelor.

Dacia Unirea Brăila, doar 8 puncte în tur

Reunirea lotului Daciei Unirea va avea loc luni, 13 ianuarie, la ora 14:30, la stadionul Municipal din Brăila, urmând ca în perioada 3-12 februarie să efectueze un cantonament montan centralizat în zona Braşovului.

ADVERTISEMENT

Formația lui Florentin Petre a avut un tur de campionat mai mult decât modest, fiind pe locul 15, penultimul, în Seria a doua din Liga 3, cu doar opt puncte acumulate în 15 etape. Prima clasată deasupra zonei roşii, CS Medgidia, are 12 puncte.

ADVERTISEMENT