Sport

Patronul din SuperLiga, detalii despre noul antrenor: „În două zile o să-l anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri”

Patronul din SuperLiga a oferit detalii despre noul antrenor. Finanțatorul a dezvăluit că tehnicianul va fi anunțat în următoarele două zile.
25.12.2023 | 14:05
Patronul din SuperLiga detalii despre noul antrenor In doua zile o sal anuntam Dupa care o sa mai fac niste transferuri
Patronul din SuperLiga a dat detalii despre noul antrenor. Când va fi anunțat oficial numele tehnicianului. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

În două zile, FC Botoșani va anunța noul antrenor se arată în postarea făcută publică de Valeriu Iftime pe pagina de Facebook. Omul de afaceri din Moldova face tot posibilul pentru ca echipa sa să evite retrogradarea. Totodată, finanțatorul a anunțat noi transferuri în iarnă la FC Botoșani.

Patronul din SuperLiga, detalii despre noul antrenor: „În două zile o să-l anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri”

FC Botoșani a terminat anul pe ultimul loc în SuperLiga după 21 de meciuri. Moldovenii au câștigat o singură partidă în acest sezon, scor 2-0 cu Oțelul Galați, chiar în ultima etapă a anului. După demisia lui Dan Alexa, dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, FC Botoșani a fost pregătită de tandemul Mihai Ciobanu – Andrei Patache.

ADVERTISEMENT

Totuși, Valeriu Iftime a anunțat că noul antrenor al botoșănenilor va fi anunțat în următoarele două zile. „ Vă urez tuturor Crăciun fericit, inimă bună și gând curat! Vă urez de asemenea și mă rog să fim mai iubitori, mai iertători, mai milostivi și să nădăjduim că împreună putem construi o lume cel puțin la fel de bună precum cea în care trăim, dacă nu mai bună!

Pentru cei care iubesc și care prețuiesc FC Botoșani, îmi pare nespus de rău că anul acesta v-am dezamăgit. Mi-ați trimis foarte multe mesaje, le-am citit, n-am răspuns la fiecare pentru că nu-i meseria mea să fac asta, dar să știți că țin cont de tot ceea ce îmi spuneți.

ADVERTISEMENT

Caut acum și sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l și anunțăm. După care o să mai fac niște transferuri de fotbaliști și vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua.

Valeriu Iftime, optimist la final de an: „Avem instrumentele necesare pentru a face fotbal la Botoșani”

În ciuda situației delicate pe care o traversează FC Botoșani, Valeriu Iftime nu și-a pierdut entuziasmul și pasiunea. Patronul din SuperLiga este pregătit să investească și mai mult în cadrul clubului și a anunțat că va lupta până în ultimul moment pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

„Să fiți convinși că avem încă foarte multe lucruri de spus! Adică avem speranță, avem argumente și avem toate instrumentele necesare pentru a lupta și pentru a face fotbal la Botoșani!

Nu doar așa, ca să respectăm competiția, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoșani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat! Vă garantez că, împreună cu asociații mei, caut cele mai bune soluții și sper din toată inima că le voi și găsi!

ADVERTISEMENT

Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm și sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie! Vă spun din nou Crăciun fericit, inimă bună și gând curat!”, au fost cuvintele lui Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT