Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Patronul Rapidului, detalii exclusive despre contractul lui Rrahmani: ”Fanii pot sta liniștiți”

Albion Rrahmani a cucerit inimile fanilor Rapidului cu evoluțiile sale, iar patronul Dan Șucu a precizat în exclusivitate pentru FANATIK că atacantul nu va pleca de la echipă.
26.09.2023 | 13:00
Patronul Rapidului detalii exclusive despre contractul lui Rrahmani Fanii pot sta linistiti
Albion Rrahmani a cucerit inimile fanilor Rapidului cu evoluțiile sale, iar patronul Dan Șucu a precizat în exclusivitate pentru FANATIK că atacantul nu va pleca de la echipă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Kosovarul adus în această vară de formația din Giulești s-a integrat imediat în echipa lui Cristiano Bergodi pentru care a marcat deja trei ”duble”. Ultima a fost la victoria în fața celor de la CFR Cluj, scor 3-1.

Patronul Rapidului, mesaj liniștitor pentru fani despre Rrahmani

Fanii Rapidului se tem că evoluțiile bune ale lui Albion Rrahmani ar putea să-l facă o țintă pentru cluburile cu bani, însă patronul Rapidului a dat asigurări în exclusivitate pentru FANATIK că jucătorul nu va pleca curând. Horia Ivanovici a citit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA ce a spus Dan Șucu despre internaționalul din Kosovo.

ADVERTISEMENT

”Un jucător încântător, un fotbalist senzațional. Nu mă pricep, dar toți colegii îmi spun că e posibil să fie cel mai bun atacant din ultimii ani care a ajuns în SuperLiga. Nu aș vrea să dau verdicte, știți că nu mă dau specialist în fotbal, mă bucur foarte mult, marchează cu naturalețe, se vede că este un golgheter înnăscut.

L-a făcut imediat uitat pe Dugandzic, ceea ce nu este ușor pentru că și Dugandzic a fost un golgheter veritabil și și-a făcut treaba formidabil pentru echipa noastră. Fanii să stea liniștiți, Rrahmani are contract pe trei ani, are un salariu foarte bun, la nivelul golurilor pe care le marchează.

ADVERTISEMENT

Este plătit foarte bine, pe măsura valorii pe care o arată. El este fericit, noi suntem fericiți, nu se pune problema să plece Rrahmani nicăieri. Rrahmani dacă e să plece, o să plece doar spre podiumul de premiere la finalul campionatului cu toată echipa”, a declarat Șucu.

Șucu, laude pentru Angelescu și Daniel Niculae

”Este un jucător extraordinar, nici nu mai are rost să comentăm, l-ați văzut cum se mișcă, l-ați văzut că marchează din toate pozițiile. Ne place foarte mult și vreau să felicit echipa de scouting, dar și pe colegii mei, pe Victor Angelescu și pe Daniel Niculae, care au făcut o campanie de transferuri formidabilă în această vară, culminând cu aducerea acestui atacant efectiv de rasă.

ADVERTISEMENT

Ce mai îmi place la Rrahmani este că e pe spiritul Giuleștiului, parcă e de aici de la noi din Giulești. Are parcă același stil cu echipa noastră, cu spiritul Giuleștiului, cu fanii noștri, parcă este de o viață în tricoul Rapidului, parcă de o viață marchează goluri vișinii pentru cei care iubesc această formație.

Este un goleador înnăscut și sunt convins că va marca foarte multe goluri în acest campionat și va reuși să ne ajute să ne atingem obiectivele”, a mai spus Șucu despre Rrahmani, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Șucu, încântat de Rrahmani

ADVERTISEMENT