Premier League

Patru egipteni au săvârșit tâlhării în Cairo purtând măști cu chipul lui Mohamed Salah

20.05.2020 | 16:44
Patru egipteni au savarsit talharii in Cairo purtand masti cu chipul lui Mohamed Salah
ADVERTISEMENT

Mohamed Salah este un idol în țara sa natală, Egipt, un adevărat erou național, după ce a calificat naționala la Mondialul din Rusia din 2018. Faptul că îmbracă tricoul lui Liverpool l-a făcut și mai cunoscut în întreaga lume.

Mohamed Salah, implicat, fără voia lui, în acțiunile unei bande

Totodată, golgeterul lui Jurgen Klop este recunoscut și ca un om cu un suflet deosebit, acțiunile sale de caritate fiind numeroase și dovedind că se simte mândru că este egiptean. Însă de numele său au căutat să profite patru indivizi certați cu legea, care au săvârșit mai multe tâlhării, până să îi poată anihila poliția zilele trecute.

ADVERTISEMENT

Cei patru au fost reținuți după o acțiune ca în filme, în care polițiștii au reușit să le oprească mașina furată în care se aflau și să îi imobilizeze.

Dădeau spargeri în magazine

Răufăcătorii dădeau spargeri în magazine acoperându-și chipurile cu o mască reprezentând chipul vedetei naționale, Mohamed Salah.

ADVERTISEMENT

Asupra lor s-au găsit o armă, muniție și cabluri pentru forțarea încuietorilor pentru a putea intra noaptea în magazine. Au reușit, până să fie arestați, să dea peste zece lovituri în acest mod.

Vor fi judecați public

Cei patru vor fi judecați, conform legilor egiptene, într-o ședință publică, după care vor fi dictate pedepsele împortriva lor, în funcție de cât de grave vor fi socotite delictele comise.

ADVERTISEMENT

Mohamed Salah nu a vrut să facă nici un comentariu asupra modului în care au ales bandiții să se mascheze în timpul raidurilor lor, situația fiind una destul de stânjenitoare și pentru el.

Liverpool e la un pas de titlu

Starul lui Liverpool este acum focusat, ca întreaga echipă din orașul Beatleșilor, pe reluarea campionatului în Premier League, din care mai sunt de disputat nouă etape.

ADVERTISEMENT

Dacă se va ajunge la un acord pentru reînceperea competiției atunci pe Anfield Road va putea fi deja destupată șampania pentru primul titlu după o pauză de 31 de ani, pentru că Liverpool are un avans de 25 de puncte peste locul 2, ocupat de campioana ultimelor două ediții, Manchester City.

ADVERTISEMENT