Sport

Paul Iacob, amețit și la declarații după Universitatea Craiova – Rapid 2-1: „Noi știm să jucăm doar 11 la 11”

Paul Iacob, fundașul celor de la Rapid, a avut o reacție destul de dură după meciul pierdut de propria echipă împotriva Universității Craiova cu scorul de 2-1.
31.03.2024 | 00:27
Paul Iacob ametit si la declaratii dupa Universitatea Craiova  Rapid 21 Noi stim sa jucam doar 11 la 11
Paul Iacob, atac la propria echipă după Universitatea Craiova - Rapid 2-1: „Noi știm să jucăm doar 11 la 11”. sursa foto:
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Rapid București, scor 2-1. Imediat după fluierul final, Paul Iacob a avut un atac dur la propria echipă.

Paul Iacob, reacție dură meciul cu Universitatea Craiova: „Al doilea duș rece”

Căpitanul Rapidului din meciul cu Universitatea Craiova, Paul Iacob, a declarat că meciul de pe „Ion Oblemenco” este un al doilea duș rece în acest play-off.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, meciul cu Universitatea a fost un al doilea duș rece (n-r. primul a fost meciul pierdut cu Farul Constanța), ce pot să zic? Cred că era mai bine dacă Houri nu lua acel roșu.

Noi știm să jucăm doar 11 la 11, nu știm să gestionăm omul în plus. Ne-am relaxat poate, acel gol a venit din cauza mea și îmi asum toată vina pentru primul gol. Mitriță mi-a dat mingea printre picioare, poate puteam să fac mai mult.

ADVERTISEMENT

Apoi am văzut penalty-ul, nu știu exact cine l-a făcut. Trebuia să gestionăm mult mai bine omul în plus și faptul ca ei lăsau spații. Cei de la Craiova au făcut un meci foarte mare, s-au apărat fantastic, meritul e pe deplin al lor, ne-au închis foarte bine.

Vom vedea ce am greșit, o să încercăm să reparam acest lucru și sper să o luăm de la capăt în meciul următor. Dacă ne uităm și la statistici, Farul a avut 2-3 șuturi pe poartă au dat 2 goluri, Craiova 2-3 șuturi pe poartă au dat 2 goluri, printre care unul din penalty.

ADVERTISEMENT

Cred că și asta contează, noi avem ocazii și nu putem să băgăm mingea în poartă. La prima ocazie luăm gol, cumva moralul ne este afectat”, a declarat Paul Iacob la finalul partidei.

Paul Iacob nu și-a luat gândul de la campionat: „Rapid nu va ieși niciodată din lupta pentru titlu”

Paul Iacob rămâne încrezător în șansele Rapidului la campionat. Fundașul echipei din Giulești e de părere că o victorie a celor de la Universitatea Craiova i-ar băga înapoi în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am pierdut împotriva unei echipe mai bune decât noi, iar determinarea și ambiția lor a făcut diferența. Rapid nu va ieși niciodată din lupta la titlu, noi vom încerca să câștigăm.

Din câte știu Craiova joacă cu FCSB următorul meci, orice este posibil. Dacă bate Craiova și batem și noi, suntem acolo toate 3 echipe”, a mai declarat fundașul celor de la Rapid.

ADVERTISEMENT